Na vsebino

Vzpostavitev testnega okolja zaradi sprememb pri poročanju podatkov ISPAP

Novica

Vzpostavitev testnega okolja zaradi sprememb pri poročanju podatkov ISPAP


Obveščamo vas, da je za namen testiranja podatkov o plačah v javnem sektorju, ki se prek aplikacije ISPAP mesečno poročajo AJPES, na spletni strani Ostale vsebine -> Za razvijalce programske opreme -> točka 3.2. Plače v javnem sektorju-> Testiranje aplikacije  pripravljeno testno okolje. S 1.8.2014 (plače za mesec julij 2014) bo potrebno posredovati podatke v ISPAP skladno s to spremenjeno oz. dopolnjeno aplikacijo.

Pogoj za testiranje je prijava na spletni portal AJPES (z uporabniškim imenom in geslom) in testno e-pooblastilo za poročanje podatkov ISPAP. V kolikor testnega e-pooblastila še nimate, sporočite vaše uporabniško ime in matično številko ter naziv proračunskega uporabnika
 za katerega želite pripraviti testno datoteko, referentom na e-naslov pristojne izpostave AJPES,  kjer vam bodo aktivirali testno e-pooblastilo.
 
Več na spletnih straneh o plačah v javnem sektorju.



VSE NOVICE

OBVESTILO O UPORABI PIŠKOTKOV
Na naši spletni strani uporabljamo piškotke. Nujne, ki omogočajo normalno delovanje strani, smo že naložili. Ker želimo spletno stran narediti za vas čim bolj uporabno, bomo veseli, da nam dovolite še, da naložimo analitične piškotke. Ali nam to dovolite?