Na vsebino

Novi Fi=Po – Finančni pomočnik, prilagojen sodobnim trendom

Novica


Zbirko finančnih podatkov Fi=Po smo prenovili, tako vsebinsko kot oblikovno. Novi Fi=Po Finančni pomočnik združuje na enem mestu vse, kar morate vedeti o poslovanju poslovnih subjektov. Prilagojen je tudi uporabi prek mobilnih naprav, saj se zavedamo, da ključne informacije potrebujete vedno in povsod.

 

Hitri pregled subjekta omogoča, da se s podjetjem seznanite v manj kot minuti, enostavno in na podlagi najbolj točnih podatkov, vključno z novim kazalnikom tveganja pri poslovanju. Naročniki lahko poljubno število subjektov dodate med spremljana podjetja in si zagotovite, da ste dnevno obveščeni o spremembah podatkov pri njih. Obstoječi eOpomnik je namreč vključen v polni dostop Fi=Po.

 

Fi=Po Finančni pomočnik ostaja analitično orodje, uporabno takrat, ko želite podrobneje preveriti vse informacije o poslovnem subjektu: od zgodovine njegovega poslovanja od leta 1994 dalje, kdo so ključne osebe v podjetju in kje nastopajo, do podrobnih finančnih podatkov in kazalnikov, podatkov o prejemkih in blokadah na TRR in insolventnih postopkih.

Podjetja lahko po novem analizirate z drugimi v okviru TOP 3 primerjave z največjimi konkurenti ali s subjekti po vaši izbiri, pozicioniranja v okviru dejavnosti in/ali geografske enote, še naprej pa vam Fi=Po omogoča tudi zbirne ali agregirane podatke za analizo dejavnosti, občine, regije ali celotnega slovenskega gospodarstva.

 

 


Zakaj je novi Fi=Po najpopolnejše analitično orodje za hiter pregled poslovanja ali poglobljeno analizo? Preverite tukaj.

 

 



VSE NOVICE

OBVESTILO O UPORABI PIŠKOTKOV
Na naši spletni strani uporabljamo piškotke. Nujne, ki omogočajo normalno delovanje strani, smo že naložili. Ker želimo spletno stran narediti za vas čim bolj uporabno, bomo veseli, da nam dovolite še, da naložimo analitične piškotke. Ali nam to dovolite?