PRIJAVA

 

Registrirani uporabniki

Drugi registri, evidence in poročila

Protestirane menice

Register menic, protestiranih zaradi neplačila, je enotni javni register, v katerega notarji vpisujejo podatke o napravljenih protestih menic zaradi neplačila, če so menice izdali gospodarski subjekti.

Prostovoljske organizacije in organizacije s prostovoljskim programom

Na podlagi Zakona o prostovoljstvu  AJPES izvaja vpise, spremembe, izbrise in ponovno priglasitev prostovoljskih organizacij v vpisnik.

Zavezanci za informacije javnega značaja

Vpogled in prijava podatkov  v Register zavezancev za informacije javnega značaja (RZIJZ), ki je baza podatkov o poslovnih subjektih zavezancih za dajanje informacij javnega značaja.

Evidenca digitalnih potrdil

Vpogled v podatke o zakonitih zastopnikih poslovnih subjektov in v podatke o njihovih kvalificiranih digitalnih potrdilih.

Osebno dopolnilno delo

AJPES na podlagi Zakona o preprečevanju dela in zaposlovanja na črno vodi Seznam posameznikov, ki opravljajo osebno dopolnilno delo (SODD) in uporabnikom spletnega portala zagotavlja brezplačne vpoglede v javne podatke seznama.

Proizvajalci električne energije

Register fizičnih oseb, ki opravljajo dejavnost proizvodnje električne energije je register, v katerega se vpisujejo fizične osebe, ki opravljajo dejavnost proizvodnje električne po 379. členu Energetskega zakona (EZ-1).

Poročila o volilnih/referendumskih kampanjah

Vpogled v poročila o financiranju volilnih oz. referendumskih kampanj, ki jih AJPES javno objavi v 10 delovnih dneh.

Poročila o prostovoljstvu

Vpogled v poročila prostovoljskih organizacij. AJPES je za leto 2015 zbral in javno objavil 1.037 poročil prostovoljskih organizacij, vpisanih v vpisnik.

OBVESTILO O UPORABI PIŠKOTKOV
Spletni portal uporablja piškotke za izboljšanje delovanja spletnih storitev. Ali se strinjate, da na vaš računalnik naložimo piškotke za ta namen?