PRIJAVA

 

LOKALNA PRIJAVA

Registrirani uporabniki
Še niste uporabnik? Registrirajte se.

CENTRALNA PRIJAVA - SI-PASS

Registrirani uporabnikiO prijavi prek SI-PASS

Pogosta vprašanja

Centralna prijava deluje za registrirane uporabnike SI-PASS iz Slovenije in drugih držav EU s podprto eIDAS avtentikacijo.

Še niste uporabnik SI-PASS? Registrirajte se.


Letna in druga poročila

Informacije

V skladu s predpisi AJPES zbira in obdeluje podatke iz letnih poročil vseh vrst poslovnih subjektov, ki jih ti predložijo na poenotenih obrazcih. Na podlagi podatkov, zajetih v podatkovnih zbirkah, pripravlja uskupinjene informacije o poslovanju poslovnih subjektov.



Poslovanje družb in zadrug

Za leto 2019 je AJPES predložilo podatke iz letnih poročil na poenotenih obrazcih za državno statistiko 67.178 gospodarskih družb in 415 zadrug.



Poslovanje podjetnikov

Za leto 2019 je AJPES predložilo podatke iz letnih poročil na poenotenih obrazcih za državno statistiko 52.713 samostojnih podjetnikov.



Poslovanje po statističnih regijah, hitro rastoča podjetja in drugi podatki

Gospodarske družbe, zadruge in samostojni podjetniki se razvrščajo v 12 statističnih regij v skladu z Uredbo 1059/2003/ES o oblikovanju skupne klasifikacije statističnih teritorialnih enot (NUTS).



Poslovanje nepridobitnih organizacij

Za leto 2019 je 6.611 nepridobitnih organizacij - pravnih oseb zasebnega prava AJPES predložilo podatke iz letnih poročil za državno statistiko na poenotenih obrazcih.



Poslovanje društev

Za leto 2019 je 23.213 društev AJPES predložilo podatke iz letnih poročil za državno statistiko na poenotenih obrazcih.



Poslovanje prostovoljskih organizacij

Za leto 2019 je AJPES zbral in javno objavil 1.986 poročil o prostovoljstvu prostovoljskih organizacij in organizacij s prostovoljskim programom. Na podlagi podatkov ministrstvo, pristojno za javno upravo, pripravi skupno poročilo.

OBVESTILO O UPORABI PIŠKOTKOV
Na naši spletni strani uporabljamo piškotke. Nujne, ki omogočajo normalno delovanje strani, smo že naložili. Ker želimo spletno stran narediti za vas čim bolj uporabno, bomo veseli, da nam dovolite še, da naložimo analitične piškotke. Ali nam to dovolite?