PRIJAVA

 

LOKALNA PRIJAVA

Registrirani uporabniki
Še niste uporabnik? Registrirajte se.

CENTRALNA PRIJAVA - SI-PASS

Registrirani uporabnikiO prijavi prek SI-PASS

Pogosta vprašanja

Centralna prijava deluje za registrirane uporabnike SI-PASS iz Slovenije in drugih držav EU s podprto eIDAS avtentikacijo.

Še niste uporabnik SI-PASS? Registrirajte se.


Letna in druga poročila

Informacije

V skladu s predpisi AJPES zbira in obdeluje podatke iz letnih poročil vseh vrst poslovnih subjektov, ki jih ti predložijo na poenotenih obrazcih. Na podlagi podatkov, zajetih v podatkovnih zbirkah, pripravlja uskupinjene informacije o poslovanju poslovnih subjektov.



Poslovanje družb in zadrug

Za leto 2018 je AJPES predložilo podatke iz letnih poročil na poenotenih obrazcih za državno statistiko 66.749 gospodarskih družb in 424 zadrug.



Poslovanje podjetnikov

Za leto 2018 je AJPES predložilo podatke iz letnih poročil na poenotenih obrazcih za državno statistiko 54.686 samostojnih podjetnikov.



Poslovanje po statističnih regijah, hitro rastoča podjetja in drugi podatki

Gospodarske družbe, zadruge in samostojni podjetniki se razvrščajo v 12 statističnih regij v skladu z Uredbo 1059/2003/ES o oblikovanju skupne klasifikacije statističnih teritorialnih enot (NUTS).



Poslovanje nepridobitnih organizacij

Za leto 2018 je 6.582 nepridobitnih organizacij - pravnih oseb zasebnega prava AJPES predložilo podatke iz letnih poročil za državno statistiko na poenotenih obrazcih.



Poslovanje društev

Za leto 2018 je 23.272 društev AJPES predložilo podatke iz letnih poročil za državno statistiko na poenotenih obrazcih.



Poslovanje prostovoljskih organizacij

Za leto 2018 je AJPES zbral in javno objavil 1.822 poročil o prostovoljstvu prostovoljskih organizacij in organizacij s prostovoljskim programom. Na podlagi podatkov ministrstvo, pristojno za javno upravo, pripravi skupno poročilo.

OBVESTILO O UPORABI PIŠKOTKOV
Spletni portal uporablja piškotke za izboljšanje delovanja spletnih storitev in anonimizirano zbiranje podatkov o statistiki uporabe portala. Ali se strinjate, da na vaš računalnik naložimo piškotke za ta namen?