Na vsebino

AJPES obvešča stranke, da spoštujejo preventivne ukrepe za varovanje zdravja zaradi koronavirusa

Novica

 

 

AJPES priporoča vsem uporabnikom storitev, da javne storitve AJPES opravijo elektronsko preko portala https://www.ajpes.si/, registracijske postopke samostojnih podjetnikov (s. p.) pa preko portala SPOT http://evem.gov.si/info/sistem-spot/.

Vloge za registracijo samostojnega podjetnika (s. p.) lahko oddajo od doma, če razpolagajo s kvalificiranim digitalnim potrdilom (KDP), pooblastila za procesna dejanja v postopkih na portalu SPOT pa pošljejo po redni pošti na izbrano izpostavo AJPES. 

Če uporabniki javnih storitev AJPES potrebujejo določene informacije oziroma pomoč pri oddaji vlog ter podatke o stanju, v kateri se nahaja njihova zadeva, vljudno prosimo, da pokličejo v izpostave AJPES v poslovnem času AJPES https://www.ajpes.si/O_AJPES/Organiziranost ali nam pošljejo elektronsko sporočilo na hmen?`iodr-rh.

AJPES zagotavlja uradne ure po telefonu ves poslovni čas. Uradne ure izpostav.

 

Hvala za razumevanje. 


Vaš AJPES
 



VSE NOVICE

OBVESTILO O UPORABI PIŠKOTKOV
Na naši spletni strani uporabljamo piškotke. Nujne, ki omogočajo normalno delovanje strani, smo že naložili. Ker želimo spletno stran narediti za vas čim bolj uporabno, bomo veseli, da nam dovolite še, da naložimo analitične piškotke. Ali nam to dovolite?