Na vsebino

AJPES obvešča stranke, da spoštujejo preventivne ukrepe za varovanje zdravja zaradi koronavirusa

Novica

 

 

AJPES obvešča vse uporabnike storitev, da omejijo morebitne obiske na naših izpostavah in presodijo o nujnosti posamezne storitve neposredno na izpostavah AJPES. Javne storitve AJPES lahko opravijo elektronsko preko portala https://www.ajpes.si/, registracijske postopke samostojnih podjetnikov (s. p.) pa preko portala SPOT http://evem.gov.si/info/sistem-spot/.

Uporabnikom naših storitev zato priporočamo, da v teh dneh osebno opravijo le najnujnejše storitve ter da lahko vloge za registracijo samostojnega podjetnika (s. p.) oddajo od doma, če razpolagajo s kvalificiranim digitalnim potrdilom (KDP), pooblastila za procesna dejanja v postopkih na portalu SPOT pa pošljejo po redni pošti na izbrano izpostavo AJPES. 

Če uporabniki javnih storitev AJPES potrebujejo določene informacije oziroma pomoč pri oddaji vlog ter podatke o stanju, v kateri se nahaja njihova zadeva, vljudno prosimo, da pokličejo v izpostave AJPES v poslovnem času AJPES https://www.ajpes.si/O_AJPES/Organiziranost ali nam pošljejo elektronsko sporočilo na hmen?`iodr-rh.

AJPES zagotavlja uradne ure po telefonu ves poslovni čas. Uradne ure izpostav.

 

Hvala za razumevanje. 


Vaš AJPES
 VSE NOVICE

OBVESTILO O UPORABI PIŠKOTKOV
Na naši spletni strani uporabljamo piškotke. Nujne, ki omogočajo normalno delovanje strani, smo že naložili. Ker želimo spletno stran narediti za vas čim bolj uporabno, bomo veseli, da nam dovolite še, da naložimo analitične piškotke. Ali nam to dovolite?