Na vsebino

Objavljeni sta novi tarifi za ponovno uporabo podatkov Poslovnega registra Slovenije in podatkov letnih poročil

Novica
Ponovna uporaba podatkov PRS

AJPES zagotavlja preko spletne aplikacije iPRS brezplačne vpoglede v javne podatke o vseh poslovnih subjektih, vpisanih v Poslovni register Slovenije (PRS).

Omogoča pa tudi ponovno uporabo podatkov PRS v vsebini, obliki in na način, ki je določen skladno s predpisi (Direktiva 2003/98/ES o ponovni uporabi informacij javnega sektorja, Zakon o dostopu do informacij javnega značaja in Uredba o posredovanju in ponovni uporabi informacij javnega značaja):
Nadomestilo za ponovno uporabo podatkov AJPES zaračuna skladno s Tarifo nadomestil za ponovno uporabo informacij javnega značaja Poslovnega registra Slovenije.


Ponovna uporaba podatkov letnih poročil

AJPES zagotavlja preko spletne aplikacije JOLP brezplačne vpoglede v letna poročila gospodarskih družb, zadrug in samostojnih podjetnikov.

Omogoča pa tudi ponovno uporabo podatkov letnih poročil vseh vrst poslovnih subjektov v skladu s predpisi (Direktiva 2003/98/ES o ponovni uporabi informacij javnega sektorja, Zakon o dostopu do informacij javnega značaja in Uredba o posredovanju in ponovni uporabi informacij javnega značaja) s posredovanjem:
Nadomestilo za ponovno uporabo podatkov letnih poročil AJPES zaračuna skladno s Tarifo nadomestil za ponovno uporabo informacij javnega značaja iz letnih poročil poslovnih subjektov.

VSE NOVICE

OBVESTILO O UPORABI PIŠKOTKOV
Na naši spletni strani uporabljamo piškotke. Nujne, ki omogočajo normalno delovanje strani, smo že naložili. Ker želimo spletno stran narediti za vas čim bolj uporabno, bomo veseli, da nam dovolite še, da naložimo analitične piškotke. Ali nam to dovolite?