PRIJAVA

 

LOKALNA PRIJAVA

Registrirani uporabniki
Še niste uporabnik? Registrirajte se.

CENTRALNA PRIJAVA - SI-PASS

Registrirani uporabnikiO prijavi prek SI-PASS

Pogosta vprašanja

Centralna prijava deluje za registrirane uporabnike SI-PASS iz Slovenije in drugih držav EU s podprto eIDAS avtentikacijo.

Še niste uporabnik SI-PASS? Registrirajte se.

Objavljeni sta novi tarifi za ponovno uporabo podatkov Poslovnega registra Slovenije in podatkov letnih poročil

Novica
Ponovna uporaba podatkov PRS

AJPES zagotavlja preko spletne aplikacije iPRS brezplačne vpoglede v javne podatke o vseh poslovnih subjektih, vpisanih v Poslovni register Slovenije (PRS).

Omogoča pa tudi ponovno uporabo podatkov PRS v vsebini, obliki in na način, ki je določen skladno s predpisi (Direktiva 2003/98/ES o ponovni uporabi informacij javnega sektorja, Zakon o dostopu do informacij javnega značaja in Uredba o posredovanju in ponovni uporabi informacij javnega značaja):
Nadomestilo za ponovno uporabo podatkov AJPES zaračuna skladno s Tarifo nadomestil za ponovno uporabo informacij javnega značaja Poslovnega registra Slovenije.


Ponovna uporaba podatkov letnih poročil

AJPES zagotavlja preko spletne aplikacije JOLP brezplačne vpoglede v letna poročila gospodarskih družb, zadrug in samostojnih podjetnikov.

Omogoča pa tudi ponovno uporabo podatkov letnih poročil vseh vrst poslovnih subjektov v skladu s predpisi (Direktiva 2003/98/ES o ponovni uporabi informacij javnega sektorja, Zakon o dostopu do informacij javnega značaja in Uredba o posredovanju in ponovni uporabi informacij javnega značaja) s posredovanjem:
Nadomestilo za ponovno uporabo podatkov letnih poročil AJPES zaračuna skladno s Tarifo nadomestil za ponovno uporabo informacij javnega značaja iz letnih poročil poslovnih subjektov.

VSE NOVICE

OBVESTILO O UPORABI PIŠKOTKOV
Spletni portal uporablja piškotke za izboljšanje delovanja spletnih storitev. Ali se strinjate, da na vaš računalnik naložimo piškotke za ta namen?