Na vsebino

Obvestilo o ponudbi podjetja EUPR d.o.o., ki zaradi enakega poimenovanja daje vtis ponudbe za registracijo v mrežo Evropskih poslovnih registrov

Novica

Obvestilo o ponudbi podjetja EUPR d.o.o., ki zaradi enakega poimenovanja daje vtis ponudbe za registracijo v mrežo Evropskih poslovnih registrov

AJPES je prejel obvestilo, da je v zadnjem času več poslovnih subjektov prejelo komercialne klice iz družbe EUPR, d. o. o.. Družba poslovnim subjektom ponuja vpis v Evropski poslovni register, in sicer proti plačilu nudi registracijo na spletnem mestuwww.eupr.si, kjer opravljajo popis vseh aktivnih podjetij iz Republike Slovenije in strankam nudijo mesečno obveščanje o aktualnih razpisih in oglasih iz držav Evropske unije, pri čemer navedeni Evropski poslovni register nima ničesar z istoimenskim Evropskim poslovnim registrom (European Business Register - EBR), ki predstavlja informacijski sistem, preko katerega države članice zagotavljajo podatke in nekatere storitve iz svojih nacionalnih poslovnih registrov in ki je dostopen preko spletnih strani AJPES.

Evropski poslovni register (European Business Register - EBR) je informacijski sistem, preko katerega je vsakomur na enostaven in hiter način omogočen dostop do podatkov in informacij o poslovnih subjektih iz evropskih držav članic EBR, prav tako pa tudi do nekaterih dokumentov, povezanih s poslovanjem poslovnih subjektov. V sistem je kot pristojna organizacija za vodenje Poslovnega registra Slovenije vključen tudi AJPES, ki preko njega drugim državam članicam zagotavlja podatke o poslovnih subjektih Poslovnega registra Slovenije, hkrati pa uporabnikom portala AJPES omogoča dostop do podatkov o poslovnih subjektih držav članic EBR.
 VSE NOVICE

OBVESTILO O UPORABI PIŠKOTKOV
Na naši spletni strani uporabljamo piškotke. Nujne, ki omogočajo normalno delovanje strani, smo že naložili. Ker želimo spletno stran narediti za vas čim bolj uporabno, bomo veseli, da nam dovolite še, da naložimo analitične piškotke. Ali nam to dovolite?