PRIJAVA

 

LOKALNA PRIJAVA

Registrirani uporabniki
Še niste uporabnik? Registrirajte se.

CENTRALNA PRIJAVA - SI-PASS

Registrirani uporabnikiO prijavi prek SI-PASS

Pogosta vprašanja

Centralna prijava deluje za registrirane uporabnike SI-PASS iz Slovenije in drugih držav EU s podprto eIDAS avtentikacijo.

Še niste uporabnik SI-PASS? Registrirajte se.

Predlog nove Tarife nadomestil za ponovno uporabo informacij javnega značaja iz Poslovnega registra in Tarife nadomestil za ponovno uporabo informacij javnega značaja iz letnih poročil poslovnih subjektov

Novica
AJPES daje v času od 27. 3. 2009 do 10. 4. 2009 v javno obravnavo predlog nove Tarife nadomestil za ponovno uporabo informacij javnega značaja iz Poslovnega registra Slovenije in Tarife nadomestil za ponovno uporabo informacij javnega značaja iz letnih poročil poslovnih subjektov. Razlogi in cilji predlaganih sprememb veljavne tarife so navedeni v obrazložitvi predloga. Vaša mnenja nam lahko posredujete na e-naslov: fo?`iodr-rh.

VSE NOVICE

OBVESTILO O UPORABI PIŠKOTKOV
Na naši spletni strani uporabljamo piškotke. Nujne, ki omogočajo normalno delovanje strani, smo že naložili. Ker želimo spletno stran narediti za vas čim bolj uporabno, bomo veseli, da nam dovolite še, da naložimo analitične piškotke. Ali nam to dovolite?