PRIJAVA

 

LOKALNA PRIJAVA

Registrirani uporabniki
Še niste uporabnik? Registrirajte se.

CENTRALNA PRIJAVA - SI-PASS

Registrirani uporabnikiO prijavi prek SI-PASS

Pogosta vprašanja

Centralna prijava deluje za registrirane uporabnike SI-PASS iz Slovenije in drugih držav EU s podprto eIDAS avtentikacijo.

Še niste uporabnik SI-PASS? Registrirajte se.

Prvič v Sloveniji - dostop do podatkov in dokumentov držav članic mreže Evropskega poslovnega registra.

Novica

PRVIČ V SLOVENIJI - DOSTOP DO POSLOVNIH REGISTROV DRŽAV ČLANIC EBR


Od 6. januarja 2010 omogoča AJPES - kot član mreže Evropskega poslovnega registra (European Business Register - EBR) - vsem uporabnikom svojega spletnega portala dostop do informacij (podatkov in dokumentov) o poslovnih subjektih, ki jih nudijo države članice EBR.

Trenutno je v informacijsko mrežo EBR vključeno 22 držav, med njimi 18 držav članic EU, mreža sodelujočih držav pa se vse bolj širi.

Z vpogledom v informacijski sistem EBR si lahko uporabniki spletnega portala zagotovite vpogled v osnovne podatke o podjetjih iz držav članic EBR, v podatke o njihovi dejavnosti, odgovornih osebah, in pri večini njih tudi v letna poročila oziroma računovodske izkaze ter tudi v druge pomembne akte.

Informacije o poslovnih subjektih, ki jih nudi mreža EBR, vam lahko omogočijo zanesljivo in hitro navezovanje stikov z dobavitelji in kupci ali preverjanje njihovih podatkov in spoznavanje konkurentov ter druge oblike poslovnega sodelovanja.

Zato pričakujemo, da bo sodelovanje AJPES v mreži EBR postalo pomemben dejavnik pri širjenju mednarodnega sodelovanja slovenskih poslovnih subjektov s poslovnimi subjekti držav članic EBR, zlasti za majhna in srednje velika podjetja, ki sama neposredno težje pridobivajo zato potrebne informacije. Več o uporabi mreže EBR najdete na Evropski poslovni register > Splošno.

VSE NOVICE

OBVESTILO O UPORABI PIŠKOTKOV
Spletni portal uporablja piškotke za izboljšanje delovanja spletnih storitev. Ali se strinjate, da na vaš računalnik naložimo piškotke za ta namen?