PRIJAVA

 

LOKALNA PRIJAVA

Registrirani uporabniki
Še niste uporabnik? Registrirajte se.

CENTRALNA PRIJAVA - SI-PASS

Registrirani uporabnikiO prijavi prek SI-PASS

Pogosta vprašanja

Centralna prijava deluje za registrirane uporabnike SI-PASS iz Slovenije in drugih držav EU s podprto eIDAS avtentikacijo.

Še niste uporabnik SI-PASS? Registrirajte se.

Rezultati drugega kroga večstranskega pobota z dne 20.5.2011

Novica

Rezultati drugega kroga večstranskega pobota z dne 20.5.2011

Obveščamo vas, da so rezultati drugega obveznega (in prostovoljnega) večstranskega pobota z dne 20.5.2011, vsem poslovnim subjektom – dolžnikom na voljo prek spletne aplikacije ePOBOT. Rezultate pobota lahko pridobijo zakoniti zastopniki ali od njih pooblaščene osebe poslovnih subjektov – dolžnikov.

Skladno s pravili, ki urejajo večstranski pobot, so dolžniki prijavili svoje obveznosti v večstranski pobot v skupnem znesku 1.263.189.075 evrov, pobotanih pa je bilo 81.576.626 evrov. Medsebojna zadolženost poslovnih subjektov se je v drugem večstranskem pobotu – skladno z Zakonom o preprečevanju zamud pri plačilih – zmanjšala za 81,6 milijonov evrov.

Upniki (njihovi zakoniti zastopniki oziroma pooblaščene osebe) lahko s pomočjo spletne rešitve »Vpogled v podatke večstranskega pobota« preverijo, ali so njihovi dolžniki prijavili v pobot svoje obveznosti do njih in v kakšnem znesku. Spletna rešitev deluje v okviru aplikacije ePOBOT, zato je potrebna prijava z ustreznim kvalificiranim digitalnim potrdilom (enako načelo kot oddaja prijav v sistem večstranskega pobota).

 Poročilo o obveznem večstranskem pobotu 20.5.2011 (503 kB)


VSE NOVICE

OBVESTILO O UPORABI PIŠKOTKOV
Spletni portal uporablja piškotke za izboljšanje delovanja spletnih storitev. Ali se strinjate, da na vaš računalnik naložimo piškotke za ta namen?