PRIJAVA

 

LOKALNA PRIJAVA

Registrirani uporabniki
Še niste uporabnik? Registrirajte se.

CENTRALNA PRIJAVA - SI-PASS

Registrirani uporabnikiO prijavi prek SI-PASS

Pogosta vprašanja

Centralna prijava deluje za registrirane uporabnike SI-PASS iz Slovenije in drugih držav EU s podprto eIDAS avtentikacijo.

Še niste uporabnik SI-PASS? Registrirajte se.

Spremembe omejitev za pridobitev statusa s.p. – nadgradnja informacijskega sistema

Novica

Spremembe omejitev za pridobitev statusa s.p. – nadgradnja informacijskega sistema


Obveščamo vas, da se bo 31.12.2015 ob 13. uri začela nadgradnja informacijskih sistemov (MJU, FURS, AJPES in ZZZS) zaradi uvedbe novih omejitev za pridobitev statusa s.p., ki začnejo veljati s 1.1.2016. Sistem e-VEM v času nadgradnje ne bo operativen. Predvidoma bo ponovno odprt 3.1.2015. V tem času ne bo mogoče oddajati prijav v postopkih registracije s.p. (vpis s.p., vpis sprememb podatkov pri s.p. in izbris s.p. v/iz Poslovnega registra Slovenije (PRS)).

Hkrati vas obveščamo, da bodo zaradi nadgradnje sistemov vse prijave, ki bodo ostale 31.12.2015 ob 13. uri v delu (ne bodo poslane na registrski organ, ker ne bodo elektronsko podpisane ali na izbrani točki VEM še ne bo priložena obvezna priloga), razveljavljene in jih bo potrebno ponovno vnesti v e-VEM aplikacijo.

Zato prosimo, da zaključite vse vaše nedokončane prijave, prijave, ki so v dopolnjevanju oziroma prijave za predlagan datum od 1.1. do 4.1.2016 pravočasno oddate. Za dodatne informacije se lahko obrnete na naše izpostave AJPES.


Hvala za razumevanje.VSE NOVICE

OBVESTILO O UPORABI PIŠKOTKOV
Spletni portal uporablja piškotke za izboljšanje delovanja spletnih storitev. Ali se strinjate, da na vaš računalnik naložimo piškotke za ta namen?