Na vsebino

Spremembe pri poročanju podatkov o plačah v javnem sektorju prek sistema ISPAP

Novica

Spremembe pri poročanju podatkov o plačah v javnem sektorju prek sistema ISPAP


Skladno s spremembo Uredbe o enotni metodologiji in obrazcih za obračun in izplačilo plač v javnem sektorju (Uradni list RS, št. 24/14) in Pravilnika o metodologiji za posredovanje in analizo podatkov o plačah, drugih izplačilih in številu zaposlenih v javnem sektorju (Uradni list RS, št. 28/2014) bodo morali poročevalci podatke o plačah v javnem sektorju predložiti prek sistema ISPAP v novi strukturi XML datoteke.

Spremenjen način poročanja se bo začel uporabljati od 1. 8. 2014 dalje oz. za poročanje o izplačanih plačah za mesec julij 2014. Navodilo za izdelavo XML datoteke za ISPAP (glede na spremembo Pravilnika) je objavljeno na strani Plače v javnem sektorju v razdelku Predložitev podatkov o plačah v javnem sektorju > Povezave, Opis osnovne strukture XML datoteke, vzorca XML datoteke in kontrolna shema XSD pa na strani Za razvijalce programske opreme, točka 3.2.


Več na spletnih straneh o plačah v javnem sektorju.

 


VSE NOVICE

OBVESTILO O UPORABI PIŠKOTKOV
Na naši spletni strani uporabljamo piškotke. Nujne, ki omogočajo normalno delovanje strani, smo že naložili. Ker želimo spletno stran narediti za vas čim bolj uporabno, bomo veseli, da nam dovolite še, da naložimo analitične piškotke. Ali nam to dovolite?