PRIJAVA

 

LOKALNA PRIJAVA

Registrirani uporabniki
Še niste uporabnik? Registrirajte se.

CENTRALNA PRIJAVA - SI-PASS

Registrirani uporabnikiO prijavi prek SI-PASS

Pogosta vprašanja

Centralna prijava deluje za registrirane uporabnike SI-PASS iz Slovenije in drugih držav EU s podprto eIDAS avtentikacijo.

Še niste uporabnik SI-PASS? Registrirajte se.

Spremembe pri poročanju podatkov o plačah v javnem sektorju prek sistema ISPAP

Novica

Spremembe pri poročanju podatkov o plačah v javnem sektorju prek sistema ISPAP


Skladno s spremembo Uredbe o enotni metodologiji in obrazcih za obračun in izplačilo plač v javnem sektorju (Uradni list RS, št. 24/14) in Pravilnika o metodologiji za posredovanje in analizo podatkov o plačah, drugih izplačilih in številu zaposlenih v javnem sektorju (Uradni list RS, št. 28/2014) bodo morali poročevalci podatke o plačah v javnem sektorju predložiti prek sistema ISPAP v novi strukturi XML datoteke.

Spremenjen način poročanja se bo začel uporabljati od 1. 8. 2014 dalje oz. za poročanje o izplačanih plačah za mesec julij 2014. Navodilo za izdelavo XML datoteke za ISPAP (glede na spremembo Pravilnika) je objavljeno na strani Plače v javnem sektorju v razdelku Predložitev podatkov o plačah v javnem sektorju > Povezave, Opis osnovne strukture XML datoteke, vzorca XML datoteke in kontrolna shema XSD pa na strani Za razvijalce programske opreme, točka 3.2.


Več na spletnih straneh o plačah v javnem sektorju.

 


VSE NOVICE

OBVESTILO O UPORABI PIŠKOTKOV
Spletni portal uporablja piškotke za izboljšanje delovanja spletnih storitev. Ali se strinjate, da na vaš računalnik naložimo piškotke za ta namen?