PRIJAVA

 

LOKALNA PRIJAVA

Registrirani uporabniki




Še niste uporabnik? Registrirajte se.

CENTRALNA PRIJAVA - SI-PASS

Registrirani uporabniki



O prijavi prek SI-PASS

Pogosta vprašanja

Centralna prijava deluje za registrirane uporabnike SI-PASS iz Slovenije in drugih držav EU s podprto eIDAS avtentikacijo.

Še niste uporabnik SI-PASS? Registrirajte se.

Poslovni register Slovenije v celoti integriran v Sistem povezovanja poslovnih registrov

Novica

 

Slovenija je v prvi skupini držav, ki so v celoti vzpostavile zahtevane funkcionalnosti Sistema povezovanja poslovnih registrov (Business Registers Interconnection System - BRIS). AJPES je že ob uradnem lansiranju BRIS, 8. 6. 2017, na portalu e-pravosodje omogočal dostop do osnovnih podatkov o družbah vpisanih v Poslovni register Slovenije (PRS). S tokratno nadgradnjo nacionalnega vozlišča sistema pa je vzpostavil tudi izmenjavo informacij med poslovnimi registri držav članic Evropske unije in Evropskega gospodarskega prostora. Elektronski komunikacijski kanal med registrskimi organi zagotavlja višjo stopnjo varnosti v pravnem prometu, saj omogoča obveščanje o učinkovanju čezmejnih združitev družb ter prejem razkritij povezanih s podružnicami družb iz drugih držav članic.

Polno delovanje nacionalnega vozlišča sistema BRIS obenem predstavlja tudi izpolnitev glavnega cilja projekta AJPES BRIS SI-GW, so-financiranega z nepovratnimi sredstvi Evropske unije iz Instrumenta za povezovanje Evrope. 
 

 

 



VSE NOVICE

OBVESTILO O UPORABI PIŠKOTKOV
Spletni portal uporablja piškotke za izboljšanje delovanja spletnih storitev. Ali se strinjate, da na vaš računalnik naložimo piškotke za ta namen?