Na vsebino

Nov uporabnik

Nova registracija

PODATKI UPORABNIŠKEGA RAČUNA*

Osnovni podatki o uporabniškem računu se ob registraciji zapišejo v uporabniški profil ali pa se z njim povežejo. Uporabniki se s samo registracijo še ne identificirajo (lahko ostanejo anonimni), saj lahko uporabljajo poljubno uporabniško ime in e-naslov.

S prijavo v uporabniški račun lahko uporabnik dostopa do javnih vsebin in podatkov javnih evidenc na portalu AJPES.

Uporabniško ime je lahko dolgo do 50 znakov in mora biti enolično na portalu AJPES
Geslo mora biti dolgo najmanj 8 znakov, priporočena so daljša gesla sestavljena iz besed in pojmov, ki jih ni mogoče enostavno povezati z uporabnikom
Na navedeni e-naslov bo posredovano sporočilo za aktivacijo uporabniškega računa
Telefonska številka bo uporabljena za nudenje pomoči v zvezi s storitvami AJPES
* Obvezni podatki
** Ime in priimek sta obvezna podatka za uporabnike, ki bodo uporabljali e-pooblastila za delo v imenu drugih poslovnih subjektov

POGOJI POSLOVANJA
Z uporabniškim računom se povežejo tudi:
  • Pravice za dostop do posameznih storitev AJPES, ki jih uporabnik pridobi z nakupom ali naročnino na posamezne storitve, ob morebitni identifikaciji s kvalificiranim digitalnim potrdilom (npr. pravice zastopnika poslovnih subjektov), ali na drug način.
  • E-Pooblastila za opravljanje storitev v imenu poslovnih subjektov.
POMEMBNO
Po kliku na gumb bo portal na vpisani elektronski naslov poslal sporočilo s povezavo prek katere boste aktivirali vaš uporabniški račun. S tem bo registracijski postopek zaključen.

Posredovane podatke in soglasja za uporabo osebnih podatkov boste lahko kadarkoli spremenili v nastavitvah uporabniškega računa na spletni strani »Moja stran«. Do te strani lahko dostopate s klikom na vaše uporabniško ime v zgornjem desnem kotu okna brskalnika.
OBVESTILO O UPORABI PIŠKOTKOV
Na naši spletni strani uporabljamo piškotke. Nujne, ki omogočajo normalno delovanje strani, smo že naložili. Ker želimo spletno stran narediti za vas čim bolj uporabno, bomo veseli, da nam dovolite še, da naložimo analitične piškotke. Ali nam to dovolite?