PRIJAVA

 

LOKALNA PRIJAVA

Registrirani uporabniki
Še niste uporabnik? Registrirajte se.

CENTRALNA PRIJAVA - SI-PASS

Registrirani uporabnikiO prijavi prek SI-PASS

Pogosta vprašanja

Centralna prijava deluje za registrirane uporabnike SI-PASS iz Slovenije in drugih držav EU s podprto eIDAS avtentikacijo.

Še niste uporabnik SI-PASS? Registrirajte se.

Drugi registri

Register dejanskih lastnikov

Vpogled in vpis podatkov v Register dejanskih lastnikov (RDL), ki je baza podatkov o dejanskih lastnikih poslovnih subjektov. Vpis podatkov poteka od 11.12.2017 dalje, vpogled v podatke pa od 19.1.2018 dalje.

Zavezanci za informacije javnega značaja

Vpogled in prijava podatkov  v Register zavezancev za informacije javnega značaja (RZIJZ), ki je baza podatkov o poslovnih subjektih zavezancih za dajanje informacij javnega značaja.

Osebno dopolnilno delo

AJPES na podlagi Zakona o preprečevanju dela in zaposlovanja na črno vodi Seznam posameznikov, ki opravljajo osebno dopolnilno delo (SODD) in uporabnikom spletnega portala zagotavlja brezplačne vpoglede v javne podatke seznama.

Evidenca nevladnih organizacij v javnem interesu

Na podlagi Zakona o nevladnih organizacijah pristojna ministrstva v Evidenco nevladnih organizacij v javnem interesu (ENO) vpisujejo podatke o podelitvi in odvzemu statusa nevladne organizacije v javnem interesu. Podatki ENO so dostopni od 14.1.2019 dalje.

Evidenca digitalnih potrdil

Vpogled v podatke o zakonitih zastopnikih poslovnih subjektov in v podatke o njihovih kvalificiranih digitalnih potrdilih.

Proizvajalci električne energije

Register fizičnih oseb, ki opravljajo dejavnost proizvodnje električne energije je register, v katerega se vpisujejo fizične osebe, ki opravljajo dejavnost proizvodnje električne energije po 379. členu Energetskega zakona (EZ-1).

Protestirane menice

Register menic, protestiranih zaradi neplačila, je enotni javni register, v katerega notarji vpisujejo podatke o napravljenih protestih menic zaradi neplačila, če so menice izdali gospodarski subjekti.

Register nastanitvenih obratov

AJPES je s 1. 12. 2017 na podlagi Zakona o gostinstvu in Pravilnika o registru nastanitvenih obratov vzpostavil Register nastanitvenih obratov.

Prostovoljske organizacije in organizacije s prostovoljskim programom

Na podlagi Zakona o prostovoljstvu  AJPES izvaja vpise, spremembe, izbrise in ponovno priglasitev prostovoljskih organizacij v vpisnik.

OBVESTILO O UPORABI PIŠKOTKOV
Spletni portal uporablja piškotke za izboljšanje delovanja spletnih storitev in anonimizirano zbiranje podatkov o statistiki uporabe portala. Ali se strinjate, da na vaš računalnik naložimo piškotke za ta namen?