PRIJAVA

 

LOKALNA PRIJAVA

Registrirani uporabniki
Še niste uporabnik? Registrirajte se.

CENTRALNA PRIJAVA - SI-PASS

Registrirani uporabnikiO prijavi prek SI-PASS

Pogosta vprašanja

Centralna prijava deluje za registrirane uporabnike SI-PASS iz Slovenije in drugih držav EU s podprto eIDAS avtentikacijo.

Še niste uporabnik SI-PASS? Registrirajte se.

Varstvo osebnih podatkov

Splošno

 

Pooblaščena oseba za varstvo osebnih podatkov

Dne 25. maja 2018 se je začela uporabljati Splošna uredba o varstvu osebnih podatkov - GDPR »EU General Data Protection Regulation«, na podlagi katerih je potrebno imenovanje pooblaščenih oseb za varstvo osebnih podatkov (»DPO«).

AJPES je z namenom obveščanja posameznikov, nadzornih organov, v evidenci dejavnosti obdelav in drugje, kjer pravni red EU ali RS zahtevata navedbo pooblaščene osebe za varstvo osebnih podatkov imenoval:

Pooblaščena oseba za varstvo osebnih podatkov INFO HIŠA, svetovanje in izobraževanje, d.o.o., Tehnološki park 19, 1000 Ljubljana.
Elektronski naslov con?hmen,ghr`-rh
Telefon +386 1 23 55 036

Za posredovanje osebnih podatkov v AJPES smo pripravili obrazec - Zahteva za dostop do lastnih osebnih podatkov, ki ni obvezne narave, služi kot pripomoček za lažjo podajo in vsebinsko opredelitev vaše zahteve.

 Zahteva_za_dostop_do_osebnih_podatkov
OBVESTILO O UPORABI PIŠKOTKOV
Na naši spletni strani uporabljamo piškotke. Nujne, ki omogočajo normalno delovanje strani, smo že naložili. Ker želimo spletno stran narediti za vas čim bolj uporabno, bomo veseli, da nam dovolite še, da naložimo analitične piškotke. Ali nam to dovolite?