PRIJAVA

 

LOKALNA PRIJAVA

Registrirani uporabniki
Še niste uporabnik? Registrirajte se.

CENTRALNA PRIJAVA - SI-PASS

Registrirani uporabnikiO prijavi prek SI-PASS

Pogosta vprašanja

Centralna prijava deluje za registrirane uporabnike SI-PASS iz Slovenije in drugih držav EU s podprto eIDAS avtentikacijo.

Še niste uporabnik SI-PASS? Registrirajte se.

Varstvo osebnih podatkov

Splošno

 

Pooblaščena oseba za varstvo osebnih podatkov

Dne 25. maja 2018 se je začela uporabljati Splošna uredba o varstvu osebnih podatkov - GDPR »EU General Data Protection Regulation«, na podlagi katerih je potrebno imenovanje pooblaščenih oseb za varstvo osebnih podatkov (»DPO«).

AJPES je z namenom obveščanja posameznikov, nadzornih organov, v evidenci dejavnosti obdelav in drugje, kjer pravni red EU ali RS zahtevata navedbo pooblaščene osebe za varstvo osebnih podatkov imenoval:

Pooblaščena oseba za varstvo osebnih podatkov INFO HIŠA, svetovanje in izobraževanje, d.o.o., Tehnološki park 19, 1000 Ljubljana.
Elektronski naslov con?hmen,ghr`-rh
Telefon +386 1 23 55 036

Za posredovanje osebnih podatkov v AJPES smo pripravili obrazec - Zahteva za dostop do lastnih osebnih podatkov, ki ni obvezne narave, služi kot pripomoček za lažjo podajo in vsebinsko opredelitev vaše zahteve.

 Zahteva_za_dostop_do_osebnih_podatkov
OBVESTILO O UPORABI PIŠKOTKOV
Spletni portal uporablja piškotke za izboljšanje delovanja spletnih storitev in anonimizirano zbiranje podatkov o statistiki uporabe portala. Ali se strinjate, da na vaš računalnik naložimo piškotke za ta namen?