PRIJAVA

 

LOKALNA PRIJAVA

Registrirani uporabniki




Še niste uporabnik? Registrirajte se.

CENTRALNA PRIJAVA - SI-PASS

Registrirani uporabniki



O prijavi prek SI-PASS

Pogosta vprašanja

Centralna prijava deluje za registrirane uporabnike SI-PASS iz Slovenije in drugih držav EU s podprto eIDAS avtentikacijo.

Še niste uporabnik SI-PASS? Registrirajte se.

Vpisnik prostovoljskih organizacij in organizacij s prostovoljskim programom

Splošno
Vstop v aplikacijo

eVPO

Vpogled v dnevno ažuriran seznam prostovoljskih organizacij 


V Vpisnik prostovoljskih organizacij in organizacij s prostovoljskim programom (vpisnik) se lahko vpišejo pravne osebe, ki izpolnjuje pogoje iz Zakona o prostovoljstvu.

Vpis v vpisnik: Priglasitev za vpis v vpisnik predloži zastopnik prostovoljske organizacije ali organizacije s prostovoljskim programom, in sicer po pošti ali osebno na pristojni izpostavi AJPES. AJPES prostovoljsko organizacijo vpiše v vpisnik, če le-ta izpolnjuje pogoje iz prvega odstavka 38. člena Zakona o prostovoljstvu ter ji izda »Potrdilo o vpisu« v Vpisnik. Priglasitev v vpisnik se predloži na obrazcu, ki je Priloga 1 Pravilnika o področjih prostovoljskega dela in vpisniku. Vsebina vpisnika je opredeljena v 38. členu Zakona o prostovoljstvu.

Vir podatkov: pravna oseba

Osveževanje: sproti (on-line). Pravilnost podatkov o prostovoljskih organizacijah in organizacijah s prostovoljskim programom je zagotovljena tudi s Poslovnim registrom Slovenije.

POVEZANE VSEBINE




OBVESTILO O UPORABI PIŠKOTKOV
Na naši spletni strani uporabljamo piškotke. Nujne, ki omogočajo normalno delovanje strani, smo že naložili. Ker želimo spletno stran narediti za vas čim bolj uporabno, bomo veseli, da nam dovolite še, da naložimo analitične piškotke. Ali nam to dovolite?