PRIJAVA

 

LOKALNA PRIJAVA

Registrirani uporabniki
Še niste uporabnik? Registrirajte se.

CENTRALNA PRIJAVA - SI-PASS

Registrirani uporabnikiO prijavi prek SI-PASS

Pogosta vprašanja

Centralna prijava deluje za registrirane uporabnike SI-PASS iz Slovenije in drugih držav EU s podprto eIDAS avtentikacijo.

Še niste uporabnik SI-PASS? Registrirajte se.

Vpisnik prostovoljskih organizacij in organizacij s prostovoljskim programom

Splošno
Vstop v aplikacijo

eVPO

Vpogled v dnevno ažuriran seznam prostovoljskih organizacij 


V Vpisnik prostovoljskih organizacij in organizacij s prostovoljskim programom (vpisnik) se lahko vpišejo pravne osebe, ki izpolnjuje pogoje iz Zakona o prostovoljstvu.

Vpis v vpisnik: Priglasitev za vpis v vpisnik predloži zastopnik prostovoljske organizacije ali organizacije s prostovoljskim programom, in sicer po pošti ali osebno na pristojni izpostavi AJPES. AJPES prostovoljsko organizacijo vpiše v vpisnik, če le-ta izpolnjuje pogoje iz prvega odstavka 38. člena Zakona o prostovoljstvu ter ji izda »Potrdilo o vpisu« v Vpisnik. Priglasitev v vpisnik se predloži na obrazcu, ki je Priloga 1 Pravilnika o področjih prostovoljskega dela in vpisniku. Vsebina vpisnika je opredeljena v 38. členu Zakona o prostovoljstvu.

Vir podatkov: pravna oseba

Osveževanje: sproti (on-line). Pravilnost podatkov o prostovoljskih organizacijah in organizacijah s prostovoljskim programom je zagotovljena tudi s Poslovnim registrom Slovenije.

POVEZANE VSEBINE
OBVESTILO O UPORABI PIŠKOTKOV
Spletni portal uporablja piškotke za izboljšanje delovanja spletnih storitev. Ali se strinjate, da na vaš računalnik naložimo piškotke za ta namen?