PRIJAVA

 

LOKALNA PRIJAVA

Registrirani uporabniki
Še niste uporabnik? Registrirajte se.

CENTRALNA PRIJAVA - SI-PASS

Registrirani uporabnikiO prijavi prek SI-PASS

Pogosta vprašanja

Centralna prijava deluje za registrirane uporabnike SI-PASS iz Slovenije in drugih držav EU s podprto eIDAS avtentikacijo.

Še niste uporabnik SI-PASS? Registrirajte se.

Vpis drugih poslovnih subjektov

Pogosta vprašanja

Vpis drugih poslovnih subjektov v PRS

Poslovni subjekt (fizična ali pravna oseba), ki se registrirajo z vpisom v primarni register ali uradno evidenco pri drugih registrskih organih, lahko prijavi za vpis v Poslovni register Slovenije tiste dejavnosti, ki jih je registriral pri registrskem organu oziroma je za njihovo opravljanje pridobil dovoljenje registrskega organa ali jih je določil v aktu o ustanovitvi.
AJPES izda izpis na podlagi Naročilnice za izdajo potrdila o vpisu oziroma izpisa iz Poslovnega registra Slovenije, brezplačno. Izpis Obvestila o vpisu v Poslovni register Slovenije naročnik lahko prevzame na izpostavi AJPES oziroma ga mu AJPES pošlje po pošti.
AJPES vpiše nosilca dopolnilne dejavnosti na kmetiji v Poslovni register Slovenije na podlagi pravnomočnega dovoljenja za opravljanje dopolnilne dejavnosti na kmetiji, ki ga izda upravna enota. Dovoljenje prejme AJPES neposredno od upravne enote.
AJPES vpiše samozaposlenega v kulturi v Poslovni register Slovenije na podlagi odločbe, ki jo izda Ministrstvo za kulturo in Prijave za vpis poslovnih subjektov v Poslovni register Slovenije. AJPES odločbo in prijavo prejme od Ministrstva za kulturo.
OBVESTILO O UPORABI PIŠKOTKOV
Na naši spletni strani uporabljamo piškotke. Nujne, ki omogočajo normalno delovanje strani, smo že naložili. Ker želimo spletno stran narediti za vas čim bolj uporabno, bomo veseli, da nam dovolite še, da naložimo analitične piškotke. Ali nam to dovolite?