PRIJAVA

 

LOKALNA PRIJAVA

Registrirani uporabniki
Še niste uporabnik? Registrirajte se.

CENTRALNA PRIJAVA - SI-PASS

Registrirani uporabnikiO prijavi prek SI-PASS

Pogosta vprašanja

Centralna prijava deluje za registrirane uporabnike SI-PASS iz Slovenije in drugih držav EU s podprto eIDAS avtentikacijo.

Še niste uporabnik SI-PASS? Registrirajte se.

Vpis drugih poslovnih subjektov

Pogosta vprašanja

Vpis drugih poslovnih subjektov v PRS

Poslovni subjekt (fizična ali pravna oseba), ki se registrirajo z vpisom v primarni register ali uradno evidenco pri drugih registrskih organih, lahko prijavi za vpis v Poslovni register Slovenije tiste dejavnosti, ki jih je registriral pri registrskem organu oziroma je za njihovo opravljanje pridobil dovoljenje registrskega organa ali jih je določil v aktu o ustanovitvi.
AJPES izda izpis na podlagi Naročilnice za izdajo potrdila o vpisu oziroma izpisa iz Poslovnega registra Slovenije, brezplačno. Izpis Obvestila o vpisu v Poslovni register Slovenije naročnik lahko prevzame na izpostavi AJPES oziroma ga mu AJPES pošlje po pošti.
AJPES vpiše nosilca dopolnilne dejavnosti na kmetiji v Poslovni register Slovenije na podlagi pravnomočnega dovoljenja za opravljanje dopolnilne dejavnosti na kmetiji, ki ga izda upravna enota. Dovoljenje prejme AJPES neposredno od upravne enote.
AJPES vpiše samozaposlenega v kulturi v Poslovni register Slovenije na podlagi odločbe, ki jo izda Ministrstvo za kulturo in Prijave za vpis poslovnih subjektov v Poslovni register Slovenije. AJPES odločbo in prijavo prejme od Ministrstva za kulturo.
OBVESTILO O UPORABI PIŠKOTKOV
Spletni portal uporablja piškotke za izboljšanje delovanja spletnih storitev in anonimizirano zbiranje podatkov o statistiki uporabe portala. Ali se strinjate, da na vaš računalnik naložimo piškotke za ta namen?