Na vsebino

AJPES obvešča stranke, da spoštujejo preventivne ukrepe za varovanje zdravja zaradi koronavirusa

Novica

AJPES obvešča stranke, da spoštujejo preventivne ukrepe za varovanje zdravja zaradi koronavirusa

AJPES poziva vse uporabnike storitev, da omejijo morebitne obiske na naših izpostavah in presodijo o nujnosti posamezne storitve neposredno na izpostavah AJPES. Javne storitve AJPES lahko opravijo elektronsko preko portala https://www.ajpes.si/, registracijske postopke samostojnih podjetnikov (s. p.) pa preko portala SPOT http://evem.gov.si/info/sistem-spot/.

Uporabnikom naših storitev zato priporočamo, da v teh dneh osebno opravijo le najnujnejše storitve ter da lahko vloge za registracijo samostojnega podjetnika (s. p.) oddajo od doma, če razpolagajo s kvalificiranim digitalnim potrdilom (KDP), pooblastila za postopke e-VEM pa pošljejo po redni pošti na pristojne izpostave AJPES.

Če uporabniki javnih storitev AJPES potrebujejo določene informacije oziroma pomoč pri oddaji vlog ter podatke o stanju, v kateri se nahaja vaša zadeva, vljudno prosimo, da pokličejo v izpostave AJPES v poslovnem času AJPES https://www.ajpes.si/O_AJPES/Organiziranost ali nam pošljejo elektronsko sporočilo na hmen?`iodr-rh. AJPES zagotavlja uradne ure po telefonu ves poslovni čas.

Pri preprečevanju okužbe s koronavirusom velja preventiva kot pri drugih nalezljivih boleznih, ki povzročajo okužbe dihal: redno umivanje rok z vodo in milom ter higiena kašlja.

Hvala za razumevanje.

Vaš AJPES



VSE NOVICE

OBVESTILO O UPORABI PIŠKOTKOV
Na naši spletni strani uporabljamo piškotke. Nujne, ki omogočajo normalno delovanje strani, smo že naložili. Ker želimo spletno stran narediti za vas čim bolj uporabno, bomo veseli, da nam dovolite še, da naložimo analitične piškotke. Ali nam to dovolite?