PRIJAVA

 

LOKALNA PRIJAVA

Registrirani uporabniki
Še niste uporabnik? Registrirajte se.

CENTRALNA PRIJAVA - SI-PASS

Registrirani uporabnikiO prijavi prek SI-PASS

Pogosta vprašanja

Centralna prijava deluje za registrirane uporabnike SI-PASS iz Slovenije in drugih držav EU s podprto eIDAS avtentikacijo.

Še niste uporabnik SI-PASS? Registrirajte se.

Aplikacija za predložitev poročil o volilnih in referendumskih kampanjah je na voljo

Novica

Aplikacija za predložitev poročil o kampanjah  je na voljo

Organizatorji volilnih in referendumskih kampanj morajo najpozneje v 15 dneh po zaprtju posebnega transakcijskega računa predložiti poročilo o financiranju volilne oz. referendumske kampanje preko spletnega portala AJPES za namen javne objave in revizije, skladno z določbami 18. člena in 19. člena Zakona o volilni in referendumski kampanji, 26. člena prehodne določbe Zakona o spremembah in dopolnitvah Zakona o volilni in referendumski kampanji ter 5. člena Pravilnika o vsebini in obrazcih poročil o zbranih in porabljenih sredstvih za volilno in referendumsko kampanjo.
 
Aplikacija je na voljo od 2.2.2015, od 9.2.2015 pa se po Odredbi o določitvi datuma, od katerega se poročila o financiranju volilne in referendumske kampanje posredujejo preko spletnega portala Agencije Republike Slovenije za javnopravne evidence in storitve poročila o financiranju volilne in referendumske kampanje posredujejo zgolj preko spletnega portala AJPES.
Več informacij je na voljo tukaj.

 

 

 VSE NOVICE

OBVESTILO O UPORABI PIŠKOTKOV
Spletni portal uporablja piškotke za izboljšanje delovanja spletnih storitev. Ali se strinjate, da na vaš računalnik naložimo piškotke za ta namen?