Na vsebino

Aplikacija za predložitev poročil o volilnih in referendumskih kampanjah je na voljo

Novica

Aplikacija za predložitev poročil o kampanjah  je na voljo

Organizatorji volilnih in referendumskih kampanj morajo najpozneje v 15 dneh po zaprtju posebnega transakcijskega računa predložiti poročilo o financiranju volilne oz. referendumske kampanje preko spletnega portala AJPES za namen javne objave in revizije, skladno z določbami 18. člena in 19. člena Zakona o volilni in referendumski kampanji, 26. člena prehodne določbe Zakona o spremembah in dopolnitvah Zakona o volilni in referendumski kampanji ter 5. člena Pravilnika o vsebini in obrazcih poročil o zbranih in porabljenih sredstvih za volilno in referendumsko kampanjo.
 
Aplikacija je na voljo od 2.2.2015, od 9.2.2015 pa se po Odredbi o določitvi datuma, od katerega se poročila o financiranju volilne in referendumske kampanje posredujejo preko spletnega portala Agencije Republike Slovenije za javnopravne evidence in storitve poročila o financiranju volilne in referendumske kampanje posredujejo zgolj preko spletnega portala AJPES.
Več informacij je na voljo tukaj.

 

 

 VSE NOVICE

OBVESTILO O UPORABI PIŠKOTKOV
Na naši spletni strani uporabljamo piškotke. Nujne, ki omogočajo normalno delovanje strani, smo že naložili. Ker želimo spletno stran narediti za vas čim bolj uporabno, bomo veseli, da nam dovolite še, da naložimo analitične piškotke. Ali nam to dovolite?