Na vsebino

Dnevi za podjetne - od 2. do 6. novembra 2015 na desetih točkah VEM po Sloveniji

Novica

Dnevi za podjetne - od 2. do 6. novembra 2015 na desetih točkah VEM po Sloveniji

Ob 10. obletnici delovanja državnega poslovnega portala e-VEM se bodo od 2. do 6. novembra 2015 na desetih točkah VEM po Sloveniji odvijali dnevi za podjetne.

Ti so namenjeni vsem, ki jih podjetništvo zanima, potencialnim in obstoječim podjetnikom, mladim, ki se izobražujejo na tem področju, oziroma vsem, ki razmišljajo o vstopu v podjetništvo.

Na dogodku bodo uspešni podjetniki predstavili svoje izkušnje, strokovnjaki s posameznih področij pa vam bodo nudili brezplačna osebna svetovanja. Tako boste lahko na enem mestu pridobili informacije o začetku in zaključku poslovanja, možnih oblikah poslovanj, postopkih pridobitve dovoljenj, zaposlovanju, pripravi poslovnega načrta, davkih in drugih aktualnih poslovnih vprašanjih.
Več o samem dogodku in prijavi na brezplačno osebno svetovanje lahko preberete na spletni strani:http://www.evem.gov.si/10let.



VSE NOVICE

OBVESTILO O UPORABI PIŠKOTKOV
Na naši spletni strani uporabljamo piškotke. Nujne, ki omogočajo normalno delovanje strani, smo že naložili. Ker želimo spletno stran narediti za vas čim bolj uporabno, bomo veseli, da nam dovolite še, da naložimo analitične piškotke. Ali nam to dovolite?