PRIJAVA

 

LOKALNA PRIJAVA

Registrirani uporabniki
Še niste uporabnik? Registrirajte se.

CENTRALNA PRIJAVA - SI-PASS

Registrirani uporabnikiO prijavi prek SI-PASS

Pogosta vprašanja

Centralna prijava deluje za registrirane uporabnike SI-PASS iz Slovenije in drugih držav EU s podprto eIDAS avtentikacijo.

Še niste uporabnik SI-PASS? Registrirajte se.

Fi=Po Finančni pomočnik z novimi podatki! Imejte vse najpomembnejše podatke o poslovnih partnerjih na dlani.

Novica

 

V mesecu maju smo v spletno orodje Fi=Po vključili  podatke o poslovanju slovenskih podjetij za leto 2018 in ga nadgradili z novostmi, ki vam podajajo še boljši vpogled v poslovanje poslovnih subjektov.

Preverite, ali se je poslovanje vaših partnerjev izboljšalo, poslabšalo, imajo blokade na računih, kakšen je nov kazalnik tveganja.  Pripravite si sezname za trženje z imeni zastopnikov in njihovo funkcijo v podjetju, analizirajte  poslovno okolje in bodite ažurno obveščeni o spremembah pri izbranih poslovnih subjektih.

Novosti v Fi=Po:

 

Zakaj je novi Fi=Po najpopolnejše analitično orodje za hiter pregled poslovanja ali poglobljeno analizo? Preverite tukaj.VSE NOVICE

OBVESTILO O UPORABI PIŠKOTKOV
Na naši spletni strani uporabljamo piškotke. Nujne, ki omogočajo normalno delovanje strani, smo že naložili. Ker želimo spletno stran narediti za vas čim bolj uporabno, bomo veseli, da nam dovolite še, da naložimo analitične piškotke. Ali nam to dovolite?