Na vsebino

Obravnava strank in informacije za uporabnike storitev javne službe AJPES v času epidemije

Novica

Obravnava strank in informacije za uporabnike storitev javne službe AJPES v času epidemije

AJPES bo tudi v času epidemije posloval nespremenjeno. AJPES zagotavlja uradne ure po telefonu ves poslovni čas. Dodatne informacije in pomoč pri oddaji vlog ter podatke o stanju, v kateri se nahaja zadeva, lahko stranke oz. uporabniki storitev pridobijo po telefonu v izpostavah AJPES v poslovnem času AJPES https://www.ajpes.si/O_AJPES/Organiziranost ali pošljejo elektronsko sporočilo na hmen?`iodr-rh.

Zaradi preprečevanja okužb s COVID-19 AJPES svetuje strankam in uporabnikom storitev, da javne storitve AJPES opravijo elektronsko preko portala https://www.ajpes.si/, registracijske postopke samostojnih podjetnikov (s. p.) pa preko portala SPOT http://evem.gov.si/info/sistem-spot/. Vloge za registracijo samostojnega podjetnika (s. p.) lahko oddajo od doma, če razpolagajo s kvalificiranim digitalnim potrdilom (KDP), pooblastila za postopke e-VEM pa pošljejo po redni pošti na pristojne izpostave AJPES.

AJPES predlaga naj uporabniki storitev omejijo obiske na izpostavah AJPES in presodijo o nujnosti posamezne storitve neposredno na izpostavah AJPES oziroma osebno opravijo le najnujnejše storitve.

Pri preprečevanju okužbe s koronavirusom velja preventiva kot pri drugih nalezljivih boleznih, ki povzročajo okužbe dihal: redno umivanje rok z vodo in milom, razkuževanje rok, skrb na higieno kašlja, uporaba zaščitne maske, merjenje telesne temperature in obvezno upoštevanje ukrepov in priporočil NIJZ https://www.nijz.si/:

 

Hvala za razumevanje.

Vaš AJPES



VSE NOVICE

OBVESTILO O UPORABI PIŠKOTKOV
Na naši spletni strani uporabljamo piškotke. Nujne, ki omogočajo normalno delovanje strani, smo že naložili. Ker želimo spletno stran narediti za vas čim bolj uporabno, bomo veseli, da nam dovolite še, da naložimo analitične piškotke. Ali nam to dovolite?