Na vsebino

Spremembe pri prevzemanju podatkov AJPES zaradi prehoda vodenja Registra prostorskih enot v nov informacijski sistem

Novica

 

Geodetska uprava bo marca 2024 izvedla informacijsko prenovo Registra prostorskih enot (RPE), v katerem se vodijo naslovi v Republiki Sloveniji. Prehod vodenja RPE v nov informacijski sistem Kataster je predviden med 1. in 3. marcem 2024. Več informacij v zvezi s tem je dostopnih na povezavi Z marcem boljša povezljivost nepremičninskih podatkov | GOV.SI.

Navedena sprememba vpliva na podatke registrov in evidenc, ki so v upravljanju AJPES ter na uporabnike naših podatkov. Na portalu AJPES so objavljene nove strukture podatkov, in sicer:


Vse uporabnike podatkov iz registrov in evidenc v upravljanju AJPES obveščamo, da so v času prehoda med 1. in 3. marcem 2024 možne motnje pri dostopu do registrov in evidenc, zato prosimo za razumevanje.VSE NOVICE

OBVESTILO O UPORABI PIŠKOTKOV
Na naši spletni strani uporabljamo piškotke. Nujne, ki omogočajo normalno delovanje strani, smo že naložili. Ker želimo spletno stran narediti za vas čim bolj uporabno, bomo veseli, da nam dovolite še, da naložimo analitične piškotke. Ali nam to dovolite?