PRIJAVA

 

LOKALNA PRIJAVA

Registrirani uporabniki
Še niste uporabnik? Registrirajte se.

CENTRALNA PRIJAVA - SI-PASS

Registrirani uporabnikiO prijavi prek SI-PASS

Pogosta vprašanja

Centralna prijava deluje za registrirane uporabnike SI-PASS iz Slovenije in drugih držav EU s podprto eIDAS avtentikacijo.

Še niste uporabnik SI-PASS? Registrirajte se.

V aplikaciji eOBJAVE je ponovno omogočeno iskanje objav v postopkih zaradi insolventnosti po datumu objave

Novica
Skladno s 122. členom Zakona o finančnem poslovanju, postopkih zaradi insolventnosti in prisilnem prenehanju (ZFPPIPP), ki je bil spremenjen z ZFPPIPP-A (Uradni list RS, št. 40/09) in se je začel uporabljati 1. 7. 2009 se podatek o davčni številki in EMŠO dolžnika, ki je potrošnik, ne sme več objavljati; spremenjeni so tudi iskalni pogoji.

V aplikaciji eObjave so podatki in dokumenti o insolventnem postopku zoper dolžnika – potrošnika (razen davčne številke) dostopni na podlagi vnosa kateregakoli iskalnega kriterija (po datumu objave, opravilni številki, sodišču, ki vodi postopek …), razen na podlagi vnosa imena in priimka potrošnika. Podatek o davčni številki potrošnika je dostopen samo na podlagi vnosa davčne številke ter imena in priimka potrošnika.

V aplikaciji eINSOLV je dostop do podatkov o insolventnem postopku zoper dolžnika – potrošnika mogoč na podlagi vnosa enega od naslednjih iskalnih kriterijev:
Iskalnik vrne zadetke, če so iskalni pogoji oziroma kombinacije iskalnih pogojev pravilno vpisane.


Na podlagi vnosa davčne številke ali EMŠO potrošnika pa je dostopna samo informacija ali je nad dolžnikom - potrošnikom začet stečajni postopek.

Podatke o postopkih zaradi insolventnosti v elektronski obliki od 1. 10. 2009 dalje zagotavlja Center za informatiko pri Vrhovnem sodišču RS.

VSE NOVICE

OBVESTILO O UPORABI PIŠKOTKOV
Spletni portal uporablja piškotke za izboljšanje delovanja spletnih storitev. Ali se strinjate, da na vaš računalnik naložimo piškotke za ta namen?