PRIJAVA

 

LOKALNA PRIJAVA

Registrirani uporabniki
Še niste uporabnik? Registrirajte se.

CENTRALNA PRIJAVA - SI-PASS

Registrirani uporabnikiO prijavi prek SI-PASS

Pogosta vprašanja

Centralna prijava deluje za registrirane uporabnike SI-PASS iz Slovenije in drugih držav EU s podprto eIDAS avtentikacijo.

Še niste uporabnik SI-PASS? Registrirajte se.

Zaradi sprememb predpisov so v aplikacijah eOBJAVE in eINSOLV spremenjeni iskalni pogoji za iskanje podatkov o osebnih stečajih

Novica
Skladno s 122. členom Zakona o finančnem poslovanju, postopkih zaradi insolventnosti in prisilnem prenehanju (ZFPPIPP), ki je bil spremenjen z ZFPPIPP-A (Uradni list  RS, št. 40/09) in se je začel uporabljati 1. 7. 2009 se podatek o davčni številki in EMŠO dolžnika, ki je potrošnik, ne sme več objavljati. Zato objave o insolventnih postopkih v aplikaciji eObjave o dolžniku – potrošniku na podlagi iskalnega kriterija od… do… po datumu objave in datumu dejanja niso več dostopni.
 
Objave o dolžnikih – potrošnikih so dostopne na podlagi vnosa opravilne številke ali kombinacije podatkov o davčni številki in imenu in priimku dolžnika.
 
V aplikaciji eINSOLV je mogoče na podlagi davčne številke ali EMŠO preveriti ali je nad dolžnikom – potrošnikom začet stečajni postopek. Dostop do podatkov o insolventnem postopku zoper dolžnika – potrošnika pa je mogoč na podlagi vnosa enega od naslednjih iskalnih kriterijev:
 
Iskalnik vrne zadetke, če so iskalni pogoji oziroma kombinacije iskalnih pogojev pravilno vpisane.
 
Center za informatiko pri Vrhovnem sodišču RS bo od 1. 10. 2009 dalje omogočil posredovanje podatkov v postopkih zaradi insolventnosti  v elektronski obliki (kot spletno storitev) uporabnikom, ki bodo v ustrezni elektronski obliki posredovali eno od navedenih kombinacij podatkov za posameznega ali več dolžnikov.


VSE NOVICE

OBVESTILO O UPORABI PIŠKOTKOV
Spletni portal uporablja piškotke za izboljšanje delovanja spletnih storitev. Ali se strinjate, da na vaš računalnik naložimo piškotke za ta namen?