Na vsebino

Nadomestila

Nadomestila

Do neposrednega elektronskega dostopa do vseh podatkov o dejanskih lastnikih, vpisanih v Register dejanskih lastnikov, so upravičeni zavezanci iz 4. člena ZPPDFT-2 in organi odkrivanja in pregona kaznivih dejanj, sodišča in nadzorni organi iz 152. člena ZPPDFT-2 (v nadaljnjem besedilu: upravičenci).  AJPES upravičencem za dostop do vseh podatkov o dejanskih lastnikih, vpisanih v Register dejanskih lastnikov, zaračunava letno nadomestilo za dostop do teh podatkov. Nadomestila ne zaračunava upravičencem, za katere ZPPDFT-2 (četrti odstavek 51. člena) ali drug zakon določa, da so upravičeni do brezplačnega neposrednega elektronskega dostopa do vseh podatkov o dejanskih lastnikih.

Nadomestilo stroškov se zaračuna za obdobje enega leta in znaša 140 evrov brez DDV.

Zap. št storitev

Cena brez DDV v EUR

Cena z DDV v EUR

1. Neposreden elektronski dostop
do vseh podatkov RDL
140,00 170,80

Rok plačila za neposreden elektronski dostop do vseh podatkov o dejanskih lastnikih, vpisanih v Register dejanskih lastnikov, je osem dni po izstavitvi računa.
OBVESTILO O UPORABI PIŠKOTKOV
Na naši spletni strani uporabljamo piškotke. Nujne, ki omogočajo normalno delovanje strani, smo že naložili. Ker želimo spletno stran narediti za vas čim bolj uporabno, bomo veseli, da nam dovolite še, da naložimo analitične piškotke. Ali nam to dovolite?