Na vsebino

Evropski poslovni register

Splošno
Vstop v aplikacijo

Iskalnik eEBR omogoča:

  • Iskanje po poslovnih subjektih iz držav članic EBR.
  • Predstavitev oz. osebno izkaznico poslovnega subjekta iz tujine.
  • Iskanje po posameznih odgovornih osebah pri različnih subjektih.
  • Dostop do seznama odgovornih oseb subjekta.
  • Dostop do dokumentov in poročil o poslovanju.

Evropski poslovni register (European Business Register – v nadaljevanju: EBR) je informacijski sistem (ali mreža EBR), preko katerega države članice zagotavljajo podatke in nekatere storitve iz svojih nacionalnih poslovnih registrov o poslovnih subjektih iz evropskih držav članic EBR, prav tako pa tudi do nekaterih dokumentov, povezanih s poslovanjem teh poslovnih subjektov.

Vir podatkov: države članice EBR in njihove storitve ter njihovi distributerji podatkov (glej Members - Ebra).

Posebni pogoji: AJPES uporabnikom omogoča dostop do podatkov in dokumentov o poslovnih subjektih v državah članicah EBR pod pogoji oziroma omejitvami, navedenimi v Splošnih pogojih uporabe spletnega portala AJPES in v posebnih nacionalnih pogojih članic EBR.

Dostop do informacij o poslovnih subjektih držav članic

Do podatkov in dokumentov članic EBR lahko preko aplikacije e-EBR na spletnem portalu AJPES dostopajo:

1) Uporabniki, ki se na spletni strani AJPES registrirajo z uporabniškim imenom in geslom ter plačljive podatke in dokumente pred prevzemom plačajo v sistemu za e-plačila s plačilnimi karticami, z Moneto ali s plačilnim nalogom.

2) Uporabniki, ki z AJPES sklenejo pogodbo za nakup podatkov in dokumentov EBR.

Cene dostopa do podatkov in dokumentov poslovnih registrov držav članic EBR so določene - glej Cene dostopa do podatkov in dokumentov EBR. Za napotke v zvezi s plačevanjem storitev prek portala - glej Cenik storitev AJPES.
OBVESTILO O UPORABI PIŠKOTKOV
Na naši spletni strani uporabljamo piškotke. Nujne, ki omogočajo normalno delovanje strani, smo že naložili. Ker želimo spletno stran narediti za vas čim bolj uporabno, bomo veseli, da nam dovolite še, da naložimo analitične piškotke. Ali nam to dovolite?