PRIJAVA

 

LOKALNA PRIJAVA

Registrirani uporabniki
Še niste uporabnik? Registrirajte se.

CENTRALNA PRIJAVA - SI-PASS

Registrirani uporabnikiO prijavi prek SI-PASS

Pogosta vprašanja

Centralna prijava deluje za registrirane uporabnike SI-PASS iz Slovenije in drugih držav EU s podprto eIDAS avtentikacijo.

Še niste uporabnik SI-PASS? Registrirajte se.

Fi=Po Finančni pomočnik

NAROČILNICA ZA LETNI DOSTOP DO ORODJA Fi=Po

Podatki o naročniku


Podatki o uporabniku

Podatke bomo uporabili v primeru potrebe po usklajevanju naročila, elektronski naslov pa tudi za namen obveščanja naročnika o novostih in spremembah.

Na vpisano uporabniško ime bodo vezane pravice, pridobljene s tem naročilom. Uporabniško ime pridobite z registracijo na portalu AJPES tukaj.
Naročamo Fi=Po letni dostop


Komentar

Cena letnega dostopa je določena v Ceniku bonitetnih in drugih tržnih storitev in znaša 285 EUR (brez DDV). Naročilo velja do preklica (preklic je možen v 30 dneh pred iztekom letnega dostopa pisno ali elektronsko na fipo@ajpes.si, sicer se šteje, da je naročnina podaljšana za naslednje obračunsko obdobje). Naročniki plačajo naročnino pred pričetkom uporabe.

Naročnik izjavlja, da je seznanjen s splošnimi pogoji uporabe portala AJPES.

* AJPES zagotavlja ustrezne postopke in ukrepe za zavarovanje osebnih podatkov posredovanih s tem naročilom, z vso potrebno skrbnostjo ter v skladu z vsakokrat veljavnimi predpisi, ki urejajo varstvo osebnih podatkov.
OBVESTILO O UPORABI PIŠKOTKOV
Spletni portal uporablja piškotke za izboljšanje delovanja spletnih storitev in anonimizirano zbiranje podatkov o statistiki uporabe portala. Ali se strinjate, da na vaš računalnik naložimo piškotke za ta namen?