PRIJAVA

 

LOKALNA PRIJAVA

Registrirani uporabniki
Še niste uporabnik? Registrirajte se.

CENTRALNA PRIJAVA - SI-PASS

Registrirani uporabnikiO prijavi prek SI-PASS

Pogosta vprašanja

Centralna prijava deluje za registrirane uporabnike SI-PASS iz Slovenije in drugih držav EU s podprto eIDAS avtentikacijo.

Še niste uporabnik SI-PASS? Registrirajte se.

Fi=Po Finančni pomočnik

NAROČILNICA ZA LETNI DOSTOP DO ORODJA Fi=Po

Podatki o naročniku


Podatki o uporabniku

Podatke bomo uporabili v primeru potrebe po usklajevanju naročila, elektronski naslov pa tudi za namen obveščanja naročnika o novostih in spremembah.

Na vpisano uporabniško ime bodo vezane pravice, pridobljene s tem naročilom. Uporabniško ime pridobite z registracijo na portalu AJPES tukaj.
Naročamo Fi=Po letni dostop


Komentar

Cena letnega dostopa je določena v Ceniku bonitetnih in drugih tržnih storitev in znaša 285 EUR (brez DDV). Naročilo velja do preklica (preklic je možen v 30 dneh pred iztekom letnega dostopa pisno ali elektronsko na fipo@ajpes.si, sicer se šteje, da je naročnina podaljšana za naslednje obračunsko obdobje). Naročniki plačajo naročnino pred pričetkom uporabe.

Naročnik izjavlja, da je seznanjen s splošnimi pogoji uporabe portala AJPES.

* AJPES zagotavlja ustrezne postopke in ukrepe za zavarovanje osebnih podatkov posredovanih s tem naročilom, z vso potrebno skrbnostjo ter v skladu z vsakokrat veljavnimi predpisi, ki urejajo varstvo osebnih podatkov.
OBVESTILO O UPORABI PIŠKOTKOV
Na naši spletni strani uporabljamo piškotke. Nujne, ki omogočajo normalno delovanje strani, smo že naložili. Ker želimo spletno stran narediti za vas čim bolj uporabno, bomo veseli, da nam dovolite še, da naložimo analitične piškotke. Ali nam to dovolite?