Na vsebino

Obvestilo – rok predložitve letnega poročila

Novica

Obvestilo – rok predložitve letnega poročila

AJPES prejema v teh dneh številna vprašanja in pozive zavezancev za predložitev letnih poročil za podaljšanje zakonsko predpisanega roka za predložitev letnih poročil, ki se sicer izteče 31. marca 2020, na kasnejši datum zaradi razglašene epidemije.

AJPES ni pristojen za sprejem takšne odločitve, zato je zaprosil Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo, pristojno za Zakon o gospodarskih družbah (gospodarske družbe, zadruge, samostojni podjetniki) in Ministrstvo za notranje zadeve, pristojno za Zakon o društvih in Zakon o političnih strankah (društva, politične stranke), za nadaljnja navodila, s katerimi bo seznanil zavezance prek portala AJPES, takoj ko jih prejme.

Spletna aplikacija AJPES za oddajo letnih poročil ves čas deluje, zavezanci lahko predložijo letno poročilo elektronsko brez težav.
 

Vaš AJPES



VSE NOVICE

OBVESTILO O UPORABI PIŠKOTKOV
Na naši spletni strani uporabljamo piškotke. Nujne, ki omogočajo normalno delovanje strani, smo že naložili. Ker želimo spletno stran narediti za vas čim bolj uporabno, bomo veseli, da nam dovolite še, da naložimo analitične piškotke. Ali nam to dovolite?