PRIJAVA

 

LOKALNA PRIJAVA

Registrirani uporabniki
Še niste uporabnik? Registrirajte se.

CENTRALNA PRIJAVA - SI-PASS

Registrirani uporabnikiO prijavi prek SI-PASS

Pogosta vprašanja

Centralna prijava deluje za registrirane uporabnike SI-PASS iz Slovenije in drugih držav EU s podprto eIDAS avtentikacijo.

Še niste uporabnik SI-PASS? Registrirajte se.

Rezultati 19. kroga večstranskega pobota v letu 2020 (19. 11. 2020)

Novica

Datum pobota: 19. 11. 2020
Skupni znesek prijavljenih obveznosti: 228.703.004 evrov
Skupni znesek pobotanih obveznosti: 7.805.069 evrov
Delež pobotanih obveznosti od prijavljenih: 3,4 %
Delež pobotanih obveznosti od upoštevanih: 12,4 %


AJPES izvaja pobot do konca leta 2 krat mesečno, ob četrtkih.

Spremenjen Urnik za pobot

Poslovni subjekti lahko račune za opravljeno storitev pobota natisnejo hkrati z rezultati pobota ali prejemajo eRačun v spletno banko, na elektronski naslov ali preko ponudnikov elektronskih poti.  

eRačuni

Upniki (njihovi zakoniti zastopniki oziroma pooblaščene osebe) lahko s pomočjo spletne rešitve Vpogled v podatke večstranskega pobota preverijo, ali so njihovi dolžniki prijavili v pobot svoje obveznosti do njih in v kakšnem znesku. Spletna rešitev deluje v okviru aplikacije ePobot.

Upniki lahko dolžnike - za katere ugotovijo, da zapadlih in neplačanih obveznosti do njih niso prijavili v obvezni večstranski pobot, pa bi jih morali - prijavijo Finančni upravi RS prek njene aplikacije NF-Upnik v sistemu eDavki. Več informacij na spletni strani eDavki - ObvestilaVSE NOVICE

OBVESTILO O UPORABI PIŠKOTKOV
Na naši spletni strani uporabljamo piškotke. Nujne, ki omogočajo normalno delovanje strani, smo že naložili. Ker želimo spletno stran narediti za vas čim bolj uporabno, bomo veseli, da nam dovolite še, da naložimo analitične piškotke. Ali nam to dovolite?