Na vsebino

Rezultati 9. kroga večstranskega pobota v letu 2020 (18.6.2020)

Novica

Datum pobota: 18.6.2020
Skupni znesek prijavljenih obveznosti: 289.642.806,99 evrov
Skupni znesek pobotanih obveznosti: 12.259.289,12 evrov
Delež pobotanih obveznosti od prijavljenih: 4,2 %
Delež pobotanih obveznosti od upoštevanih: 16,4 %


Na podlagi preučitve pobud uporabnikov AJPES izvaja večstranski pobot ob četrtkih, razen prvi krog v septembru in oktrobru, ki se izvede v torek.

Urnik za pobot

Poslovni subjekti lahko račune za opravljeno storitev pobota natisnejo hkrati z rezultati pobota ali prejemajo eRačune prek svoje spletne banke ali na svoj elektronski naslov.

eRačuni

Upniki (njihovi zakoniti zastopniki oziroma pooblaščene osebe) lahko s pomočjo spletne rešitve Vpogled v podatke večstranskega pobota preverijo, ali so njihovi dolžniki prijavili v pobot svoje obveznosti do njih in v kakšnem znesku. Spletna rešitev deluje v okviru aplikacije ePobot.

Upniki lahko dolžnike - za katere ugotovijo, da zapadlih in neplačanih obveznosti do njih niso prijavili v obvezni večstranski pobot, pa bi jih morali - prijavijo Finančni upravi RS prek njene aplikacije NF-Upnik v sistemu eDavki. Več informacij na spletni strani eDavki - ObvestilaVSE NOVICE

OBVESTILO O UPORABI PIŠKOTKOV
Na naši spletni strani uporabljamo piškotke. Nujne, ki omogočajo normalno delovanje strani, smo že naložili. Ker želimo spletno stran narediti za vas čim bolj uporabno, bomo veseli, da nam dovolite še, da naložimo analitične piškotke. Ali nam to dovolite?