PRIJAVA

 

LOKALNA PRIJAVA

Registrirani uporabniki
Še niste uporabnik? Registrirajte se.

CENTRALNA PRIJAVA - SI-PASS

Registrirani uporabnikiO prijavi prek SI-PASS

Pogosta vprašanja

Centralna prijava deluje za registrirane uporabnike SI-PASS iz Slovenije in drugih držav EU s podprto eIDAS avtentikacijo.

Še niste uporabnik SI-PASS? Registrirajte se.

Vpisi v Register nastanitvenih obratov ob koncu leta 2017 in pričetek poročanja v sistem eTurizem

Novica

 

AJPES bo v Register nastanitvenih obratov v letu 2017 vpisal vse nastanitvene obrate, za katere bodo izvajalci vlogo za vpis oddali najkasneje do petka, 29. 12. 2017 do 13. ure. V sistem eTurizem izvajalci začnejo poročati podatke o gostih in prenočitvah s 1. 1. 2018 oz. po prihodu gostov. Goste s prihodom v decembru 2017 in odhodom v januarju 2018 izvajalci poročajo kot do sedaj - prek sistema eGost policije.

V primeru morebitnih težav na strani poročevalca (npr. težave pri prijavi in poročanju v aplikacijo eTurizem) dne 1. 1. in 2. 1. 2018, vas prosimo, da podatke o gostih poročate prek sistema eGost policije (kot do sedaj), vendar boste morali te podatke naknadno poročati tudi v aplikacijo eTurizem.

Nastanitvene obrate, za katere bo vloga za vpis v register oddana 29. 12. 2017 po 13. uri oziroma kasneje, bo AJPES vpisal v register 3. 1. 2018. Izvajalci začnejo v sistem eTurizem v tem primeru poročati s 1. 2. 2018 oz. po prihodu gostov.

 

Več informacij o vpisu v Register nastanitvenih obratov in o poročanju v sistem eTurizem.VSE NOVICE

OBVESTILO O UPORABI PIŠKOTKOV
Spletni portal uporablja piškotke za izboljšanje delovanja spletnih storitev. Ali se strinjate, da na vaš računalnik naložimo piškotke za ta namen?