PRIJAVA

 

LOKALNA PRIJAVA

Registrirani uporabniki
Še niste uporabnik? Registrirajte se.

CENTRALNA PRIJAVA - SI-PASS

Registrirani uporabnikiO prijavi prek SI-PASS

Pogosta vprašanja

Centralna prijava deluje za registrirane uporabnike SI-PASS iz Slovenije in drugih držav EU s podprto eIDAS avtentikacijo.

Še niste uporabnik SI-PASS? Registrirajte se.

Pretvorba dokumentov v PDF format z uporabo brezplačnih programov

V primeru, da ne razpolagate z enim od zmogljivejših komercialnih programov za pretvorbo DOC, RTF ali drugih formatov v PDF format (npr. Adobe Acrobat), lahko uporabite tudi enega od brezplačnih programov (freeware), programov v skupni rabi (shareware) ali kakšen program, ki deluje na spletu. Ti imajo sicer omejeno funkcionalnost, ki pa zadoščajo namenu.

Povezave na spletno stran ponudnikov, kjer lahko najdete program, storitve in navodila za namestitev ter uporabo so navedene v nadaljevanju:

  • CutePDF: pretvornik, ki ga je potrebno namestiti na osebni računalnik. Namesti se kot dodaten tiskalnik, ki omogoča namesto tiska na papir "tisk" izvornega dokumenta v datoteko v PDF obliki.
  • PrimoPDF: pretvornik, ki ga je potrebno namestiti na osebni računalnik. Namesti se kot dodaten tiskalnik, ki omogoča namesto tiska na papir "tisk" izvornega dokumenta v datoteko v PDF obliki. 

Na razpolago je tudi veliko pretvornikov (converter-jev), ki delujejo na spletu, n.pr.:pdf converter in  Online2PDF, lahko pa jih poiščete sami s spletnim brskalnikom (iščite pdf converter).

AJPES nima nobene kontrole nad razpoložljivostjo in delovanjem navedenih programov in storitev, zato jih uporabniki lahko uporabljajo le na lastno odgovornost.

 
OBVESTILO O UPORABI PIŠKOTKOV
Spletni portal uporablja piškotke za izboljšanje delovanja spletnih storitev in anonimizirano zbiranje podatkov o statistiki uporabe portala. Ali se strinjate, da na vaš računalnik naložimo piškotke za ta namen?