PRIJAVA

 

LOKALNA PRIJAVA

Registrirani uporabniki
Še niste uporabnik? Registrirajte se.

CENTRALNA PRIJAVA - SI-PASS

Registrirani uporabnikiO prijavi prek SI-PASS

Pogosta vprašanja

Centralna prijava deluje za registrirane uporabnike SI-PASS iz Slovenije in drugih držav EU s podprto eIDAS avtentikacijo.

Še niste uporabnik SI-PASS? Registrirajte se.

Predložitev letnih poročil

Poročila o kampanjah - Predpisi

Organizatorji volilnih in referendumskih kampanj morajo za namen javne objave in revizije skladno z določbami 18. člena in 19. člena Zakona o volilni in referendumski kampanji (ZVRK) najpozneje v 15 dneh po zaprtju posebnega transakcijskega računa predložiti poročilo o financiranju volilne oz. referendumske kampanje preko spletnega portala AJPES. AJPES prejeta poročila javno objavi skladno z 21. členom ZVRK.

Vsebino in obrazce poročila določa Pravilnik o vsebini in obrazcih poročil o zbranih in porabljenih sredstvih za volilno in referendumsko kampanjo. Skladno s 6. členom tega pravilnika AJPES poročila objavi v 10 delovnih dnevih.

Organizatorji predložijo poročilo le preko spletnega portala AJPES, skladno z Odredbo od 9.2.2015 dalje, in nič več v papirni obliki.

Predpisi

 Zakon o volilni in referendumski kampanji (ZVRK) (Register predpisov RS)

 Pravilnik o vsebini in obrazcih poročil o zbranih in porabljenih sredstvih za volilno in referendumsko kampanjo (Register predpisov RS)

 Odredba o objavi datuma od katerega se poročila o financiranju volilne in referendumske kampanje posredujejo preko spletnega portala Agencije Republike Slovenije za javnopravne evidence in storitve (Register predpisov RS)

 

POVEZANE VSEBINE
OBVESTILO O UPORABI PIŠKOTKOV
Spletni portal uporablja piškotke za izboljšanje delovanja spletnih storitev. Ali se strinjate, da na vaš računalnik naložimo piškotke za ta namen?