PRIJAVA

 

LOKALNA PRIJAVA

Registrirani uporabniki
Še niste uporabnik? Registrirajte se.

CENTRALNA PRIJAVA - SI-PASS

Registrirani uporabnikiO prijavi prek SI-PASS

Pogosta vprašanja

Centralna prijava deluje za registrirane uporabnike SI-PASS iz Slovenije in drugih držav EU s podprto eIDAS avtentikacijo.

Še niste uporabnik SI-PASS? Registrirajte se.

Plače v javnem sektorju

Pogosta vprašanja
VSTOP V APLIKACIJO
Še 20 dni

do konca oddaje podatkov


Pogosta vprašanja in odgovori

Stornacija je možna samo direktno prek aplikacije ISPAP, in sicer tako, da poročevalec v spletni aplikaciji (med poslanimi XML datotekami) poišče datoteko s podatki, ki jih želi stornirati/popraviti. V vrstici z izbrano datoteko izbere aktivno povezavo »storniraj«. S podpisom paketa (gumb »E-PODPIŠI«) je datoteka stornirana. Nato pripravi novo XML datoteko, v kateri popravi podatke in le-te ponovno posreduje v sistem ISPAP.
Pridobitev novega pooblastila za poročanje podatkov ISPAP ne bo potrebna, če boste poleg obstoječega digitalnega potrdila, na katerega je vezano pooblastilo za predložitev podatkov ISPAP, v svoj uporabniški profil dodali še svoje novo digitalno potrdilo. Pri tem je pomembno, da imate v okviru svojega uporabniškega imena samo eno ali več digitalnih potrdil, ki so vezana na vašo davčno številko, ne morete pa imeti digitalnih potrdil, ki so vezana na davčne številke drugih oseb.

Telefonsko pomoč v zvezi s predložitvijo podatkov ISPAP nudijo uslužbenci AJPES iz navedenega seznama, morebitna vprašanja lahko poročevalci posredujejo tudi na e-naslov: hro`o?`iodr-rh. Za vsebinska vprašanja v zvezi s predložitvijo podatkov ISPAP se lahko obrnete na pristojno ministrstvo, to je Ministrstvo za javno upravo, Sektor za plače v javnem sektorju, e-naslov: fo-lit?fnu-rh.

Dodatne informacije glede elektronskega podpisovanja s kvalificiranim digitalnim potrdilom so na voljo na spletni strani »elektronsko podpisovanje«.
OBVESTILO O UPORABI PIŠKOTKOV
Na naši spletni strani uporabljamo piškotke. Nujne, ki omogočajo normalno delovanje strani, smo že naložili. Ker želimo spletno stran narediti za vas čim bolj uporabno, bomo veseli, da nam dovolite še, da naložimo analitične piškotke. Ali nam to dovolite?