PRIJAVA

 

Registrirani uporabniki

RZPP

Register zastavnih pravic na premičninah - Ajpes
Preko spletnega portala AJPES je omogočen vpogled v aktivne zastavne pravice na premičninah, ki so neposestno zastavljene oziroma zarubljene. Podatki se ažurirajo glede na zagotavljanje opravljenih vpisov v RZPP.

VNOS ISKALNIH POGOJEV

Iskanje po premičninah

Do podatkov lahko dostopate z vpisom enoličnega identifikacijskega znaka:

  • pri motornih vozilih je to identifikacijska številka vozila (številka šasije – VIN),
  • pri opremi in zalogi je enolični identifikacijski znak oznaka katastrske občine in parcelna številka nepremičnine, na kateri se ta premičnina nahaja. V kolikor iščete po parcelnih številkah, ki vsebujejo znak *, predlagamo, da le tega nadomestite z znakom # , saj * v aplikaciji eRZPP pomeni oziroma omogoča iskanje po korenu besede.
  • pri govedu in kopitarjih je enolični identifikacijski znak številka, s katero je žival vpisana v referenčni register.
Če je na isti lokaciji vpisanih več premičnin, se prikažejo vse, ki so na tej lokaciji vpisane. Iskanje lahko ponovite s podrobnejšim definiranjem premičnine.Iskanje po poslovnih subjektih

Priporočamo iskanje po matični ali davčni številki, saj se je lahko naziv poslovnega subjekta od vpisa v RZPP spremenil. Za iskanje zadostuje vpis 7 mestne matične številke. Če se išče vpis za določeno enoto subjekta, potem je potrebno vpisati 10-mestno matično številko.

OBVESTILO O UPORABI PIŠKOTKOV
Spletni portal uporablja piškotke za izboljšanje delovanja spletnih storitev. Ali se strinjate, da na vaš računalnik naložimo piškotke za ta namen?