PRIJAVA

 

LOKALNA PRIJAVA

Registrirani uporabniki
Še niste uporabnik? Registrirajte se.

CENTRALNA PRIJAVA - SI-PASS

Registrirani uporabnikiO prijavi prek SI-PASS

Pogosta vprašanja

Centralna prijava deluje za registrirane uporabnike SI-PASS iz Slovenije in drugih držav EU s podprto eIDAS avtentikacijo.

Še niste uporabnik SI-PASS? Registrirajte se.

Register neposestnih zastavnih pravic in zarubljenih premičnin

Pogosta vprašanja
Vstop v aplikacijo

eRZPP

  • iskanje po premičninah
  • iskanje po poslovnih subjektih

Pogosta vprašanja

Uradni izpisek podatkov iz registra izdaja AJPES na podlagi izpolnjene naročilnice, ki je objavljena na spletni strani AJPES. Izpisek lahko zahteva vsaka oseba, če je plačala nadomestilo. Elektronskih izpiskov AJPES zaenkrat ne izdaja.
V primeru prodaje premičnine je v skladu z 96. členom Zakona o izvršbi in zavarovanju izvršitelj dolžan kupcu izdati dokument, iz katerega morajo biti razvidni podatki o opravljeni prodaji premičnine. Izvršitelj, ki je premičnino prodal, na podlagi izdanega dokumenta opravi izbris vseh bremen in prepovedi na prodani premičnini, ki se vodijo v Registru neposestnih zastavnih pravic in zarubljenih premičnin.OBVESTILO O UPORABI PIŠKOTKOV
Spletni portal uporablja piškotke za izboljšanje delovanja spletnih storitev in anonimizirano zbiranje podatkov o statistiki uporabe portala. Ali se strinjate, da na vaš računalnik naložimo piškotke za ta namen?