PRIJAVA

 

LOKALNA PRIJAVA

Registrirani uporabniki
Še niste uporabnik? Registrirajte se.

CENTRALNA PRIJAVA - SI-PASS

Registrirani uporabnikiO prijavi prek SI-PASS

Pogosta vprašanja

Centralna prijava deluje za registrirane uporabnike SI-PASS iz Slovenije in drugih držav EU s podprto eIDAS avtentikacijo.

Še niste uporabnik SI-PASS? Registrirajte se.

O AJPES - Predstavitev

Javne storitve

Registracija poslovnih subjektov in vodenje Poslovnega registra Slovenije in drugih registrov

Cilj AJPES na področju vodenja registrov je vzpostaviti poslovni register kot edini ali primarni register za vse vrste poslovnih subjektov v Republiki Sloveniji

Zbiranje, obdelovanje, objavljanje in posredovanje letnih in drugih poročil

AJPES je pooblaščen za zbiranje, obdelovanje in posredovanje podatkov iz letnih poročil poslovnih subjektov ter za javno objavljanje letnih poročil in drugih podatkov gospodarskih družb, samostojnih podjetnikov in drugih poslovnih subjektov.

Statistična raziskovanja in zbiranja podatkov

AJPES kot izvajalec statističnih raziskovanj skladno s Krovnim dogovorom o sodelovanju na področju zbiranja in posredovanja podatkov iz registrov iz zbirk ter statističnih podatkov med SURS in AJPES, programom dela AJPES in letnim programom statističnih raziskovanj.

OBVESTILO O UPORABI PIŠKOTKOV
Na naši spletni strani uporabljamo piškotke. Nujne, ki omogočajo normalno delovanje strani, smo že naložili. Ker želimo spletno stran narediti za vas čim bolj uporabno, bomo veseli, da nam dovolite še, da naložimo analitične piškotke. Ali nam to dovolite?