PRIJAVA

 

LOKALNA PRIJAVA

Registrirani uporabniki
Še niste uporabnik? Registrirajte se.

CENTRALNA PRIJAVA - SI-PASS

Registrirani uporabnikiO prijavi prek SI-PASS

Pogosta vprašanja

Centralna prijava deluje za registrirane uporabnike SI-PASS iz Slovenije in drugih držav EU s podprto eIDAS avtentikacijo.

Še niste uporabnik SI-PASS? Registrirajte se.

Plače v javnem sektorju

Predložitev
VSTOP V APLIKACIJO
Še 13 dni

do konca oddaje podatkov


Pred posredovanjem podatkov v aplikacijo ISPAP je potrebno pripraviti podatke v obliki XML datoteke, ki jo pripravijo razvijalci v skladu z zahtevami, ki jih AJPES objavlja na spletni strani Za razvijalce programske opreme, točka 6.2.

Uvoz XML datoteke v spletno aplikacijo ISPAP

Po vstopu v aplikacijo kliknete aktivno povezavo »Pošiljanje paketov«. Odprlo se bo novo okno, kjer iz lokalnega okolja izberete XML datoteko in uvoz potrdite z gumbom. Prenos datoteke potrdite s klikom na povezavo »Podpiši« in nato na »E-PODPIŠI«. Podatki se prenesejo v spletno aplikacijo, uspešnost prenosa je razvidna v stolpcu »status«.

Zagotovljen je sprejem datotek s podatki, kontrola podatkov, potrditev prejema in obveščanje o rezultatih kontrole ter arhiviranje.

Navodilo za izdelavo XML datoteke za ISPAP V4.02

Šifrant ISPAP, veljaven od 22.2.2021

 

 
OBVESTILO O UPORABI PIŠKOTKOV
Na naši spletni strani uporabljamo piškotke. Nujne, ki omogočajo normalno delovanje strani, smo že naložili. Ker želimo spletno stran narediti za vas čim bolj uporabno, bomo veseli, da nam dovolite še, da naložimo analitične piškotke. Ali nam to dovolite?