PRIJAVA

 

Registrirani uporabniki

Register transakcijskih računov

Neposredni dostop do podatkov o transakcijskih računih fizičnih oseb
Vstop v aplikacijo

eRTR

TR poslovnih subjektov

TR fizičnih oseb:

  • Elektronsko posredovanje poizvedb
  • Neposredni dostop

Neposredni dostop do podatkov o transakcijskih računih fizičnih oseb imajo samo osebe in organi, določeni v 147. členu Zakona o plačilnih storitvah in sistemih (ZPlaSS).

Uporabniki, ki jim zakon dopušča neposreden dostop do podatkov RTR, lahko za pridobivanje podatkov uporabljajo iskalnik spletne aplikacije eRTR ali pa se odločijo za uporabo spletnih servisov AJPES (web servis), ki omogočajo pridobivanje podatkov neposredno iz njihovih računalniških rešitev. Za obe vrsti dostopa uporabniki potrebujejo kvalificirano digitalno potrdilo (KDP).

Upravičenci do neposrednega dostopa do podatkov RTR lahko za izvajanje neposrednega dostopa pooblastijo svoje uslužbence. Za pridobitev neposrednega dostopa in ureditev pooblastil se organi obrnejo na rqdo-s`imhrsun?`iodr-rh ali na telefonsko številko 01 4774-149.

Z uporabniki, ki se odločijo za neposredni dostop do podatkov prek spletnih servisov(web servis), AJPES sklene dogovor o neposrednem dostopu.
OBVESTILO O UPORABI PIŠKOTKOV
Spletni portal uporablja piškotke za izboljšanje delovanja spletnih storitev. Ali se strinjate, da na vaš računalnik naložimo piškotke za ta namen?