PRIJAVA

 

LOKALNA PRIJAVA

Registrirani uporabniki
Še niste uporabnik? Registrirajte se.

CENTRALNA PRIJAVA - SI-PASS

Registrirani uporabnikiO prijavi prek SI-PASS

Pogosta vprašanja

Centralna prijava deluje za registrirane uporabnike SI-PASS iz Slovenije in drugih držav EU s podprto eIDAS avtentikacijo.

Še niste uporabnik SI-PASS? Registrirajte se.

2. KROG OBVEZNEGA POBOTA

Novica

2. KROG OBVEZNEGA POBOTA
 


Obveščamo vas, da je z dnem 13.5.2011 že možna prijava v 2. krog obveznega večstranskega pobota medsebojnih obveznosti pri AJPES.

Pričakujemo, da bodo v tem krogu pobota sodelovali tudi poslovni subjekti, ki se v 1. krog niso uspeli pravočasno prijaviti, zato vabimo k sodelovanju tudi tiste poslovne subjekte, ki v 1. krogu niso pobotali vseh obveznosti.
 Poročilo o prvem obveznem večstranskem pobotu 15.4.2011 (520 kB)

Dolžniki še vedno lahko prijavijo v pobot le skupno obveznost do posameznega upnika, lahko pa prijavijo tudi posamične obveznosti na način, ki bo obvezen po 3. krogu pobota skladno z ZPreZP.

Poslovne subjekte, ki še ne sodelujejo v prostovoljnem e-POBOTu AJPES, vabimo k sklenitvi pogodbe za izvajanje prostovoljnega e-POBOTa.

e-POBOT AJPES je hiter in varen način za zmanjšanje medsebojne zadolženosti. Udeležencem je omogočen vpogled v prijave njihovih dolžnikov in lastne prijave neposredno in brezplačno prek spleta.

Vstop v aplikacijo >

 Pojasnila v zvezi z izvajanjem obveznega večstranskega pobota


VSE NOVICE

OBVESTILO O UPORABI PIŠKOTKOV
Spletni portal uporablja piškotke za izboljšanje delovanja spletnih storitev. Ali se strinjate, da na vaš računalnik naložimo piškotke za ta namen?