Na vsebino

2. KROG OBVEZNEGA POBOTA

Novica

2. KROG OBVEZNEGA POBOTA
 


Obveščamo vas, da je z dnem 13.5.2011 že možna prijava v 2. krog obveznega večstranskega pobota medsebojnih obveznosti pri AJPES.

Pričakujemo, da bodo v tem krogu pobota sodelovali tudi poslovni subjekti, ki se v 1. krog niso uspeli pravočasno prijaviti, zato vabimo k sodelovanju tudi tiste poslovne subjekte, ki v 1. krogu niso pobotali vseh obveznosti.
 Poročilo o prvem obveznem večstranskem pobotu 15.4.2011 (520 kB)

Dolžniki še vedno lahko prijavijo v pobot le skupno obveznost do posameznega upnika, lahko pa prijavijo tudi posamične obveznosti na način, ki bo obvezen po 3. krogu pobota skladno z ZPreZP.

Poslovne subjekte, ki še ne sodelujejo v prostovoljnem e-POBOTu AJPES, vabimo k sklenitvi pogodbe za izvajanje prostovoljnega e-POBOTa.

e-POBOT AJPES je hiter in varen način za zmanjšanje medsebojne zadolženosti. Udeležencem je omogočen vpogled v prijave njihovih dolžnikov in lastne prijave neposredno in brezplačno prek spleta.

Vstop v aplikacijo >

 Pojasnila v zvezi z izvajanjem obveznega večstranskega pobota


VSE NOVICE

OBVESTILO O UPORABI PIŠKOTKOV
Na naši spletni strani uporabljamo piškotke. Nujne, ki omogočajo normalno delovanje strani, smo že naložili. Ker želimo spletno stran narediti za vas čim bolj uporabno, bomo veseli, da nam dovolite še, da naložimo analitične piškotke. Ali nam to dovolite?