PRIJAVA

 

LOKALNA PRIJAVA

Registrirani uporabniki
Še niste uporabnik? Registrirajte se.

CENTRALNA PRIJAVA - SI-PASS

Registrirani uporabnikiO prijavi prek SI-PASS

Pogosta vprašanja

Centralna prijava deluje za registrirane uporabnike SI-PASS iz Slovenije in drugih držav EU s podprto eIDAS avtentikacijo.

Še niste uporabnik SI-PASS? Registrirajte se.

AJPES pridobil status kandidata za lokalni registrski organ LEI

Novica

AJPES pridobil status kandidata za lokalni registrski organ LEI
 

Global Legal Entity Identifier Foundation (GLEIF), t.j. organizacija, ki jo je ustanovil Odbor za finančno stabilnost (FSB - Financial Stability Board) za vzpostavitev mednarodnega sistema LEI, s sedežem v Švici, je AJPES odobrila akreditacijski načrt in dodelila status kandidata za lokalni registrski organ (Local Operation Unit - LOU). AJPES tako v skladu z zastavljenim ciljem, postati akreditiran izdajatelj LEI, prehaja v drugo fazo akreditacijskega postopka, v kateri bo implementiral zahteve za vzpostavitev storitve izdaje LEI številk.

 


Identifikator pravne osebe (Legal Entity Identifier - LEI) je enolična globalna identifikacija pravne osebe, ki omogoča dosledno prepoznavo subjektov po celem svetu ter s tem izboljšano spremljanje sistemskega tveganja udeležencev v mednarodnih finančnih transakcijah.

Več → (v angleškem jeziku)VSE NOVICE

OBVESTILO O UPORABI PIŠKOTKOV
Spletni portal uporablja piškotke za izboljšanje delovanja spletnih storitev. Ali se strinjate, da na vaš računalnik naložimo piškotke za ta namen?