PRIJAVA

 

LOKALNA PRIJAVA

Registrirani uporabniki
Še niste uporabnik? Registrirajte se.

CENTRALNA PRIJAVA - SI-PASS

Registrirani uporabnikiO prijavi prek SI-PASS

Pogosta vprašanja

Centralna prijava deluje za registrirane uporabnike SI-PASS iz Slovenije in drugih držav EU s podprto eIDAS avtentikacijo.

Še niste uporabnik SI-PASS? Registrirajte se.

Četrtletno raziskovanje o poslovanju poslovnih subjektov

Novica

Četrtletno raziskovanje o poslovanju poslovnih subjektov 


Statistični urad Republike Slovenije, Banka Slovenije in AJPES v letu 2011 prvič izvajamo četrtletno statistično raziskovanje o poslovanju poslovnih subjektov. Namen raziskovanja je zagotavljanje podatkov za spremljanje premoženjsko – finančnega položaja in poslovnega izida poslovnih subjektov zaradi izračunavanja četrtletnega bruto domačega proizvoda ter bolj kakovostno spremljanje gospodarskega stanja in predlaganje ukrepov tekočih gospodarskih politik.
Gospodarske družbe in zadruge, ki imajo več kot 19 zaposlenih in vzorec družb in zadrug z 19 in manj zaposlenimi poročajo podatke iz bilance stanja, izkaza poslovnega izida, podatke o investicijah v osnovna sredstva in druge podatke o poslovanju.
Podatke za prvo četrtletje 2011 je potrebno oddati do 30. 4. 2011.


Vstop v aplikacijo >

 Telefonska pomoč >
 


VSE NOVICE

OBVESTILO O UPORABI PIŠKOTKOV
Na naši spletni strani uporabljamo piškotke. Nujne, ki omogočajo normalno delovanje strani, smo že naložili. Ker želimo spletno stran narediti za vas čim bolj uporabno, bomo veseli, da nam dovolite še, da naložimo analitične piškotke. Ali nam to dovolite?