Na vsebino

Izpostave AJPES ob 10 letnici e-VEM prejele priznanje za dolgoletno sodelovanje

Novica

Izpostave AJPES ob 10 letnici e-VEM prejele priznanje za dolgoletno sodelovanje
 

AJPES zagotavlja kvalitetne storitve točk VEM za samostojne podjetnike vse od uvedbe e-VEM sistema v letu 2005 ter za družbe z omejeno odgovornostjo od leta 2008 dalje.

Zato so izpostave AJPES ob 10-letnici državnega portala e-VEM za podjetja in podjetnike s strani Ministrstva za javno upravo prejele priznanje za dolgoletno sodelovanje.

Na enem mestu – to je na točki VEM AJPES lahko podjetniki in podjetja oddajo vloge za različne organe (sodišče, AJPES, FURS, ZZZS, ZPIZ, OZ, ZRSZ) ter pridobijo informacije o posameznih postopkih.

AJPES izvaja naloge točk VEM na 12 izpostavah po Sloveniji, na katerih je bilo v letu 2014 vloženih 81 % vlog za registracijo družb z omejeno odgovornostjo in 56 % vlog za registracijo s.p. Izpostave AJPES so tako daleč najbolj obiskane točke VEM med vsemi točkami VEM v državi z enakimi pooblastili.
 

Priznanja izpostavam AJPES za dolgoletno sodelovanje

  
          Izpostavi Ljubljana in Kranj                                 Izpostava Murska Sobota

    
                               Izpostava Nova Gorica                                                         Izpostava Postojna

    
                             Izpostavi Celje in Trbovlje                                                                Izpostava Velenje             

 


VSE NOVICE

OBVESTILO O UPORABI PIŠKOTKOV
Na naši spletni strani uporabljamo piškotke. Nujne, ki omogočajo normalno delovanje strani, smo že naložili. Ker želimo spletno stran narediti za vas čim bolj uporabno, bomo veseli, da nam dovolite še, da naložimo analitične piškotke. Ali nam to dovolite?