PRIJAVA

 

LOKALNA PRIJAVA

Registrirani uporabniki
Še niste uporabnik? Registrirajte se.

CENTRALNA PRIJAVA - SI-PASS

Registrirani uporabnikiO prijavi prek SI-PASS

Pogosta vprašanja

Centralna prijava deluje za registrirane uporabnike SI-PASS iz Slovenije in drugih držav EU s podprto eIDAS avtentikacijo.

Še niste uporabnik SI-PASS? Registrirajte se.

Novi Fi=Po – Finančni pomočnik, prilagojen sodobnim trendom

Novica


Zbirko finančnih podatkov Fi=Po smo prenovili, tako vsebinsko kot oblikovno. Novi Fi=Po Finančni pomočnik združuje na enem mestu vse, kar morate vedeti o poslovanju poslovnih subjektov. Prilagojen je tudi uporabi prek mobilnih naprav, saj se zavedamo, da ključne informacije potrebujete vedno in povsod.

 

Hitri pregled subjekta omogoča, da se s podjetjem seznanite v manj kot minuti, enostavno in na podlagi najbolj točnih podatkov, vključno z novim kazalnikom tveganja pri poslovanju. Naročniki lahko poljubno število subjektov dodate med spremljana podjetja in si zagotovite, da ste dnevno obveščeni o spremembah podatkov pri njih. Obstoječi eOpomnik je namreč vključen v polni dostop Fi=Po.

 

Fi=Po Finančni pomočnik ostaja analitično orodje, uporabno takrat, ko želite podrobneje preveriti vse informacije o poslovnem subjektu: od zgodovine njegovega poslovanja od leta 1994 dalje, kdo so ključne osebe v podjetju in kje nastopajo, do podrobnih finančnih podatkov in kazalnikov, podatkov o prejemkih in blokadah na TRR in insolventnih postopkih.

Podjetja lahko po novem analizirate z drugimi v okviru TOP 3 primerjave z največjimi konkurenti ali s subjekti po vaši izbiri, pozicioniranja v okviru dejavnosti in/ali geografske enote, še naprej pa vam Fi=Po omogoča tudi zbirne ali agregirane podatke za analizo dejavnosti, občine, regije ali celotnega slovenskega gospodarstva.

 

 


Zakaj je novi Fi=Po najpopolnejše analitično orodje za hiter pregled poslovanja ali poglobljeno analizo? Preverite tukaj.

 

 VSE NOVICE

OBVESTILO O UPORABI PIŠKOTKOV
Spletni portal uporablja piškotke za izboljšanje delovanja spletnih storitev. Ali se strinjate, da na vaš računalnik naložimo piškotke za ta namen?