PRIJAVA

 

LOKALNA PRIJAVA

Registrirani uporabniki
Še niste uporabnik? Registrirajte se.

CENTRALNA PRIJAVA - SI-PASS

Registrirani uporabnikiO prijavi prek SI-PASS

Pogosta vprašanja

Centralna prijava deluje za registrirane uporabnike SI-PASS iz Slovenije in drugih držav EU s podprto eIDAS avtentikacijo.

Še niste uporabnik SI-PASS? Registrirajte se.

Obvestilo uporabnikom večstranskega pobota

Novica

Obvestilo uporabnikom večstranskega pobota


Obveščamo vas, da bomo s 1. krogom obveznega večstranskega pobota v letu 2012 nadgradili aplikacijo za oddajo prijav v večstranski pobot (ePobot). Poleg davčne številke, bo nadgradnja omogočala kot identifikator tudi matično številko, ki pa ni obvezen podatek v prijavi obveznosti v večstranski pobot, zato bo mogoče podatke uvoziti tudi na podlagi predhodne strukture XML datoteke.

Nova struktura XML datoteke je objavljena na spletni strani v rubriki ZA RAZVIJALCE PROGRAMSKE OPREME, v točki »5. Večstranski pobot«.
V primeru vnosa ali uvoza podatkov pri davčni številki, ki ima več matičnih številk, bo aplikacija ePobot posredovala opozorilo »Več subjektov z isto DŠ«. V takšnem primeru bo mogoče popraviti vnos in izbrati pravilnega upnika z ročno izbiro iz seznama.
Nadgradnja bo omogočala oddajo prijav tistim uporabnikom spletne aplikacije ePobot, ki oddajajo prijave za poslovne subjekte (različne matične številke) z isto davčno številko. Pred vnosom podatkov v prijavo, si morajo predhodno urediti pooblastila za vsako matično številko.
 


VSE NOVICE

OBVESTILO O UPORABI PIŠKOTKOV
Spletni portal uporablja piškotke za izboljšanje delovanja spletnih storitev. Ali se strinjate, da na vaš računalnik naložimo piškotke za ta namen?