PRIJAVA

 

LOKALNA PRIJAVA

Registrirani uporabniki
Še niste uporabnik? Registrirajte se.

CENTRALNA PRIJAVA - SI-PASS

Registrirani uporabnikiO prijavi prek SI-PASS

Pogosta vprašanja

Centralna prijava deluje za registrirane uporabnike SI-PASS iz Slovenije in drugih držav EU s podprto eIDAS avtentikacijo.

Še niste uporabnik SI-PASS? Registrirajte se.

Omejitev dostopa do podatkov ePRS

Novica

Omejitev dostopa do podatkov ePRS


AJPES je v zadnjem času zaznal občutno povečan obseg programskega prevzemanja večjih količin podatkov prek spletne aplikacije ePRS. Spletna aplikacija je namenjena iskanju in pridobivanju podatkov za posamezne poslovne subjekte, masovno prevzemanje podatkov in hranjenje le-teh v nezanemarljivih količinah pa ni skladno s splošnimi pogoji uporabe portala AJPES, zato ni dovoljeno. Prevzemanje večjih količin podatkov PRS in osveževanje teh podatkov, nudi AJPES v okviru ponovne uporabe podatkov PRS.

Zaradi navedenega je AJPES vključil preverjanje prisotnosti uporabnika z vnosom grafične kode, po vsakem dvajsetem iskanju. V okviru posameznega iskanja je seznam rezultatov omejen na 100 zapisov.

Ocenjujemo, da na večino uporabnikov navedeni ukrepi ne bodo imeli neposrednega vpliva, ostale uporabnike pa prosimo za razumevanje.


VSE NOVICE

OBVESTILO O UPORABI PIŠKOTKOV
Na naši spletni strani uporabljamo piškotke. Nujne, ki omogočajo normalno delovanje strani, smo že naložili. Ker želimo spletno stran narediti za vas čim bolj uporabno, bomo veseli, da nam dovolite še, da naložimo analitične piškotke. Ali nam to dovolite?