Na vsebino

Podpisana Izjava o spodbujanju k večji plačilni disciplini v državi

Novica

Podpisana Izjava o spodbujanju k večji plačilni disciplini v državi

S ciljem izboljšanja plačilne discipline v državi, ki se je še posebej poslabšala v času finančne in gospodarske krize, so Gospodarska zbornica Slovenije, Obrtno-podjetniška zbornica Slovenije, Trgovinska zbornica Slovenije, Kmetijsko gozdarska zbornica Slovenije, Skupnost občin Slovenije, Združenje občin Slovenije in Agencija Republike Slovenije za javnopravne evidence in storitve (AJPES) 23. 6. 2010 podpisali skupno Izjavo o spodbujanju k večji plačilni disciplini v državi.

Izjavo sta podprla tudi minister za gospodarstvo, dr. Matej Lahovnik, in minister za finance, dr. Franc Križanič.

Namen podpisnikov izjave je:
Če z AJPES še nimate sklenjene Pogodbe o izvajanju večstranskega pobotanja medsebojnih obveznosti, vas vabimo, da to čimprej storite. Za vključevanje v ePOBOT AJPES je potrebno izpolniti tudi vlogo, ki jo boste v bodoče lahko posredovali  v elektronski obliki prek spletnega portala AJPES ( o tem vas bomo obvestili v rubriki Aktualno).


 Spodbujanje plačilne discipline v državi, GZS 23 6 2010 (626 kB) - zdrsnice, predstavitev direktorice AJPES

 IZJAVA o spodbujanju k večji plačilni disciplini v državi.pdf (84 kB)

VSE NOVICE

OBVESTILO O UPORABI PIŠKOTKOV
Na naši spletni strani uporabljamo piškotke. Nujne, ki omogočajo normalno delovanje strani, smo že naložili. Ker želimo spletno stran narediti za vas čim bolj uporabno, bomo veseli, da nam dovolite še, da naložimo analitične piškotke. Ali nam to dovolite?