PRIJAVA

 

LOKALNA PRIJAVA

Registrirani uporabniki
Še niste uporabnik? Registrirajte se.

CENTRALNA PRIJAVA - SI-PASS

Registrirani uporabnikiO prijavi prek SI-PASS

Pogosta vprašanja

Centralna prijava deluje za registrirane uporabnike SI-PASS iz Slovenije in drugih držav EU s podprto eIDAS avtentikacijo.

Še niste uporabnik SI-PASS? Registrirajte se.

Predloga sprememb navodil o predložitvi letnih poročil za leto 2009

Novica
 Navodilo o spremembah Navodila o predložitvi letnih poročil in drugih podatkov gospodarskih družb, zadrug in samostojnih podjetnikov posameznikov (93 KB)

Novost predloga tega navodila je, da se za revizijo poslovanja zadrug po uveljavitvi novele ZZad-C smiselno uporabljajo določbe ZGD-1, v skladu z 41.a členom Zakona o zadrugah. Tako so k reviziji poslovanja zavezane vse srednje in velike zadruge ter majhne (in mikro) zadruge, s katerih vrednostnimi papirji se trguje na organiziranem trgu.

 Navodilo o spremembah Navodila o predložitvi letnih poročil društev (90 KB)

Novosti predloga tega navodila sta:
1. ukinitev možnosti predložitve podatkov iz letnih poročil društev na papirju in
2. nova vrednost prihodkov oziroma odhodkov, katerih preseganje zahteva revizijo računovodskih izkazov v skladu z ZDru-1A.

Društva, ki ne razpolagajo z ustrezno računalniško opremo, imajo še vedno možnost vnosa ali uvoza podatkov letnih poročil na sedežu pristojne izpostave AJPES.


Vabimo vas, da vaše morebitne pripombe na predloga sprememb navodil o predložitvi letnih poročil za leto 2009 posredujete najkasneje do 3. 12. 2009 na elektronski naslov hmen?`iodr-rh.

VSE NOVICE

OBVESTILO O UPORABI PIŠKOTKOV
Spletni portal uporablja piškotke za izboljšanje delovanja spletnih storitev. Ali se strinjate, da na vaš računalnik naložimo piškotke za ta namen?